Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я считаю в столбик.)
А некста мне вообще неинтересна. Так что я вообще о ней никак не думаю.
сшп=сша
Петьману не могут ничего нормально предьявить. Оказывается, брехни писькограя про финансови оборутки петьмана в суде недостаточно. Нужны еще докази. Писькограй возомнил себя xyйлом и думал шо будет панувать как в рашке, а оказывается у нас еще есть суд))
Востаннє редагував ohdesu: 21.06.2025 о 09:27
Про дерьмака)))
https://youtu.be/LEENzF9pDLQ?si=nvxpk5FtXQbIxbjq
"У ваших інтересах зникнути: РФ "очищає" окуповані території від "неугодних", - The Guardian"
https://www.unian.ua/war/viyna-v-ukr...-13044753.html
Стаття на дуже складну тему, в якій привертає увагу частина однієї фрази:
""Вони вимагають, щоб на стінах були портрети Путіна..."
(автор - вчитель, якому пощастило - його "лише" депортували)
Що ж він побачить тепер, на вільній території, в наших інтернет-ЗМІ?
Обов'язково - навалу фото Путіна, кількість яких якщо не переважає, то співмірна з числом світлин з нашими президентами-шоуменами, 5-м і 6-м, разом взятими.
Здається, жодна новина, де хоч півсловом згадується раша, категорично не може бути подана без якісного, професійно зробленого фото Путіна. Є враження, що діє якась загадкова директива, обов'язкова до виконання.
Різноманіття вражає. Путін серйозний, Путін усміхаєтся, Путін скривився, Путін анфас і в профіль, Путін в різній одежі по сезону, Путін за столом, в кріслі і біля танка, Путін щось наказує, Путін замислився...
Критично бракує кадрів - Путін сякається, Путін чеше матню, Путін оправляєтся в чемоданчик.
Наша влада тим часом нібито відчайдушно бореться на інформаційних фронтах і часто перемагає, незважаючи на.
Не уявляю, щоб в 40-і роки в газеті "Правда" в кожному номері і на кожній сторінці красувався гарний портрет фюрера.
(Якби був на форумі Пал Степаныч, він вніс би ясність,,,)
Невже ніяк не можна без цого маразму?
І що думають ті, хто вирвався з окупації?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Пал Степаныч непогано вміє працювати з архівами.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
это тот который летчик испанский? був
Министр едности свалил из Украины и не хочет возвращаться.
Воссоединился с уехами, так сказать.
Дима Комаров не одобряе ваше отэто всё...
Ну цэ вжэ вааще!!! )))
Ты не свинья, просто у тебя IQ высокий.
про тушенку помню из стратегических ссср-вских запасов вывезенных в Испанию))
Більш ніж ЗА РІК(!!!) після початку повномасшатбного вторгнення! Чому твій клоун не домовився про них через МІСЯЦЬ після вторгнення?Чому він не домовився про них ДО вторгнення?
При Пороху НЕ БУЛО повномасшабної війни - і одне це вже ДОСЯГНЕННЯ його правління, твій клоун НЕ МОЖЕ цим похвалитися! При Пороху ЗВІЛЬНЯЛИ українські землі, при твоєму членограї їх ЗАХОПЛЮЮТЬ!
А скільки і яка зброя з'явилася ДО повномасштабного вторгнення при твоєму ідолі?Сколько там тех джавелинов было?
Новій владі, яка з'явиться після виборів, треба прийняти закон, згідно якого кожна істота, яка сміє стверджувати, що в 2014-18 рр. армію ЗНИЩУВАЛИ, і що армія-2018 року була ГІРША за армію-2014, повинна отримувати довічне ув'язнення за дискредитанцію та оббріхування української армії!Армия как была голая и босая ,безоружная и недееспособная,так и оставалась.Те, що наша країна ще жива, і що ЗСУ дають ДОСТОЙНУ відсіч ворогу, є результатом РЕФОРМИ армії за стандартами НАТО в 2014-18 рр.
Ну, а В ЧЕРГОВИЙ РАЗ питати, ЧИМ САМЕ наші військові захищалися перші місяці вторгнення (до початку постачань першої західної зброї), якщо Порох начебто знищив всю зброю, не буду: відповіді, як і попередні рази, я знову не отримаю.
ЗСУ вчилися воювати ДО повномасштабної війни!!! Не знаю, ким треба бути, щоб стверджувати, що армія БЕЗ досвіду, знань та навиків (а ще ж і без зброї, ага!) МОГЛА дати ТАКУ відсіч настільки потужному ворогу.А сейчас генералы стран НАТО,говорят,что им надо у ЗСУ учиться воевать.
Сравни уровень дипломатии.Пля, яким боком дипломатія та її рівень до вміння воювати???
И да " выгнали подсрачниками" это профессиональные дипломаты или как?
Если тебя завтра в подъезде какой-то долпоеп по башке стукнет,это виноват ты или он?Треш!
![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Украина начинает месяц дипломатического давления на РФ, - глава МИД Сибига
Не знаю что это значит.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks