Не назвал бы страну/отель - не мав бы клопоту))))
Шо за словесный понос, недержание ))))
Накуана какой-то бывшей знать, в какой отель воно поехало и с кем))))
Оба хороши. Отрымалы по заслугах )))))
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не назвал бы страну/отель - не мав бы клопоту))))
Шо за словесный понос, недержание ))))
Накуана какой-то бывшей знать, в какой отель воно поехало и с кем))))
Оба хороши. Отрымалы по заслугах )))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Там всегда было закрыто для заезда на лодке. Заповедная зона. Разве что поделиться с инспекторами припасами и обещать не шуметь.
Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)
жив, да. ) дяк.
не плановый не отпуск. у дветыщипять шыйсятовича драма - любовь бросила ) нежная психика, все дела.
все равно планировал отвезти жену к нему на месяц. вышло, что отвез раньше. хоть откормит. )
дякую пані та панове.
предложение arizonadream принимаю. буду стараться маякаться.
я знаю этот придорожный кабак.
ми були часи - восені - бархатний сезон -коли пляжі півдня Криму були пусті , свіжий виноград та інжир - вилазки у гори й море потім для відпочинку,
навесні -гори й парки з квітучей гліцінією ,
влітку то вже традіційно з малим на два тиждня до моря ))
в мене подруга найкраща жила в Криму , нажаль після березня 22 я перестала з нею спілкуватись, бо то неможливо переварити що вона почала казала ...
Природа завжди дивина, навіть якщо ті лілії багато де можна побачити.
Бо природа кожен місяць року різна.
Тільки контейнери з сміттям статичні і однакові хоч в червні, хоч в жовтні)).
ІМХО, звісно.
Апд. Чи побачу я колись ті лілії та ті розливи Донця поблизу Вовчанська...хз(.
О и мне тока что лилий перепало. Це германские. Цвет такой красивый, думаю это кувшинка, не лотос ))
![]()
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Так кувшинка, лилия или лотос?
Я запуталсо
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Кубышка)))
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks