Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дерьмак уже заипал весь истеблишмент сшп )) кстати в последний визит рубио с дерьмаком встречался около параши 5 минут ))
Зеля вместо того, чтобы назначить нормальных послов на американский напрямок продолжает этого дебильного дерьмака посылать в сшп. Дебилы ***, либынепарашенка. В итоге внешняя политика просрана. Дегенераты ебучие. Накуй этот всратый дерьмак нужен вобще он даже Английский не знает.
https://www.politico.com/news/2025/0...ation-00414197
Попри політичні розбіжності у Вашингтоні, існує рідкісний консенсус: Андрій Єрмак набрид усім, особливо адміністрації Трампа, — Politico.
Багато хто у Вашингтоні вважає Єрмака погано поінформованим про політику США, різким, надмірно вимогливим та нездатним орієнтуватися у вашингтонському істеблішменті.
Дехто побоюється, що він неточно доносить позицію США до керівництва України, називаючи його "двопартійним подразником".
Його візити часто не мали чіткого порядку денного, залишаючи співрозмовників з питанням: "ми не знаємо, навіщо він тут"
Наразі існує серйозна недовіра до адміністрації Зеленського. Нездатність Києва зрозуміти політичну динаміку США має їдкий ефект. Тертя через Єрмака можуть зашкодити позиціям України.
Один зі співрозмовників описав Єрмака як такого, що поводиться так, ніби Україна знаходиться в центрі світу, що вже позначилося на відносинах із США.
Його поведінка може лише підігріти голоси в Республіканській партії та союзників Трампа, які прагнуть припинити підтримку України з боку США.
Раптом комусь не зрозуміло, то це пряме послання Зеленському від адміністрації Трамп
Огурчики уже замалосолили? В минералочке рецепт обалденный под водаффку.
У смиттюка на носу пятница с одной только целью в жизни - бухнуть.
Есть водка в стакане
И надо успеть
Посраться с врагами,
МивИну доесть
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Жизнь - сплошная карусель,
В стакане - водка, в сердце - мель.
Опять тоска, опять нужда,
И снова рюмка у пьянчуги.
Забыть бы горе, боль утрат,
Но водка - горький, сладкий яд.
В глазах туман, в душе печаль,
И жизнь проходит, как мираж.
Он ищет в ней забвенья тень,
Но лишь продлевает этот день.
И каждый глоток - шаг ко дну,
В алкогольной, страшной тишине.
Он знает - это не спасение,
Но нет сил вырваться из плена.
Водка, водка - его друг,
В этом мире горьком, скудном.
Ничего себе о наболевшем люди трактаты пишут))))
Может одумается, пересмотрит свои взгляды на жизнь.
Интереснее откуда такие разливистые поэтические порывы к алкоголизму у непричастных)))
Підкажіть будь ласка що там зараз заходи оповіщення про необхідність мобілізації, ще проходять/проводять? Бо я якось щось закрутився/запрацювався, нема коли і новини почитати
Востаннє редагував alexmk82: 19.06.2025 о 22:56
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Стали відомі прогнози коли влада хоче закінчити війну. До 20 січня 2029го року.
Питання як бути з тимчасовим захистом в ЄС. Ще раз продовжать? З 2027го по 2029й?![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
хреново, если так..
тут на днях слушал одного аналитега, так он тоже заявлял, что-то типа - да нам же еще четыре года грязь месить, отбиваться от орков,
я подумал, что он мелет, про четыре года, думаю может обмолвился,
а оно он как..
походу там уже расписан попил бабла, на четыре года,
ну если конечно только Трамп даст,
посмотрим..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
"Попри політичні розбіжності у Вашингтоні, існує рідкісний консенсус: Андрій Єрмак набрид усім, особливо адміністрації Трампа, — Politico."
Кого це цікавить. Зате він подобається Зеленському.
І нехай цілий світ іде в сад.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks