Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
по поводу войны,
Трамп - ничто, Конгресс - все..))
"Конституция не позволяет исполнительной власти в одностороннем порядке совершать военные действия
против суверенного государства, которое не напало на Соединенные Штаты.
Конгресс имеет исключительное право объявлять войну Ирану.
Продолжающаяся война между Израилем и Ираном не является нашей войной.
Даже если бы это было так, Конгресс должен решать такие вопросы в соответствии с нашей Конституцией", - конгрессмен Палаты представителей Томас Масси.
так что, как-то так,
а там посмотрим..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Ясно, шашлыков не будет...не особо то и хотелось...
![]()
А тем временем Трамп сильно обиделся на Евросоюз,за то,что они " не хотят заключать торговую сделку"
Топает ножками и визжит " или подпишете то,что я хочу,или будете платить,сколько я скажу!")
Охренеть " переговоры".))
Моді виправив Трампа: Індія і Пакистан досягли перемир’я без посередництва США
У травні Трамп заявив, що Пакистан та Індія начебто погодилися на припинення вогню після переговорів за посередництва США, і що бойові дії припинилися після того, як він закликав країни зосередитися на торгівлі, а не на війні.
Однак Моді заперечив це під час телефонної розмови з Трампом на полях саміту G7 в Канаді. "Прем'єр-міністр Моді чітко сказав президенту Трампу, що в цей період не було жодних переговорів на жодному етапі на такі теми, як індійсько-американська торговельна угода або американське посередництво між Індією та Пакистаном. Переговори про припинення воєнних дій відбувалися безпосередньо між Індією та Пакистаном через існуючі військові канали та за наполяганням Пакистану", - заявив міністр закордонних справ Індії Вікрам Місрі.
@censor_net| Ми у Facebook, Instagram, Twitter, Tik-Tok, SL8
"Лидеры G7 по итогам саммита не выпустят совместного заявления относительно войны в Украине из-за сопротивления со стороны США."
По-моему, такого за годы войны еще не было. G7 после каждого саммита осуждала нападение РФ.
И когда же закончится война? У меня своя версия....Война в Украине закончится после выборов президента страны. Есть такое мнение.
Буду ждать выборов....
В игноре: Alex_I, Дейнерис, Krema, Bambam, VitЁk, el_bregg, Glavriba, Антуриум
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks