ну що, давненько не было про зраду?
надеюсь помните ж, про зраду от Маркуса,
разгонял, разгонял,
а потом и притих..
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ну що, давненько не было про зраду?
надеюсь помните ж, про зраду от Маркуса,
разгонял, разгонял,
а потом и притих..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
а тут опять,
как говорится - не прошло и полгода..
пришла зрада, откуда не ждали
Ryan O'Leary
@RyanO_ChosenCoy
"Ми втратили більше людей через неякісне командування, ніж від дій Росії.
Повторю ще раз: як солдат із лютого 2022 року, я стверджую,
що ми втратили більше людей через погане керівництво та радянське мислення, ніж від прямих дій Росії.
Офіцерський корпус України поводиться як кастова система недоторканних або "армійських князів".
Замість того, щоб дбати про нормальні умови життя солдатів,
більшість керівництва більше турбується про наявність душу, приватної кімнати тощо.
Найцінніше, що ми маємо — це наші люди, наш розум, наша здатність мислити.
Ми повинні закарбувати віру в те, що люди важливіші за метри й медалі — наразі цього, на жаль, немає.
Серед нас є м’ясники, серед нас є виродки, і ці офіцери мають бути негайно усунуті,
якщо ми хочемо перемогти в цій війні і зберегти нашу державу.."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
кстати, от Маркуса,разгонял, разгонял,
а потом и притих..
по поводу "притих":
"Шановне панство, перепрошую за ваше очікування.
Відбулась «бюрократична» атака на нашу спільну роботу та на мене особисто.
Є прецеденти, коли начальство шкодило офіцерам і сержантам, що їм підпорядковані,
вже тільки через те, що вони десь перетинались зі мною по службі.
На жаль, на керівних посадах чимало мстивих і тупих людей.
Тому, будьте обачні, що і кому говорите.."
Та вроде больше года назад эти пальмы высадили). Приватные деньги, не бюджет.
Смттюк снова в своём репертуаре, а ещё даже не пятница
Снова от безделья начитался телеграм-каналов.
коли замість фактчекінга - суцільне фсб головного мозку
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
О, гуимплены набежали, порадуйтесь лутше за очередную священную корову...лишил женщину жизни херой...СТРІЛЯНИНА в Житомирі: ексбоєць батальйону «Айдар» застрелив свою колишню
Чоловік під’їхав до авто жінки і вистрелив в неї. Після чого застрелив сам себе. Місцеві ЗМІ пишуть, що у пари був тривалий конфлікт. Юлія неодноразово зверталася до поліції через погрози, проте справу не відкривали.
довела
(чатіку ККВ до уваги)
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
Там Педро против Зе в открытую понес, видимо дали отмашку на болотах...ну шо, доскакались, сейчас всех кастрюлеголовых обмажут ихним же патреатизьмом...за шо боролись как говоритцо...Фёдорыч, гладь штаны и рубаху ...скоро твой выход.
їбаний ПеПозброд
Маріанна Мірошніченко — та сама депутатка, яка фіктивно служила в ЗСУ
Жодного дня не перебуваючи у зоні ведення бойових дій, депутатка від фракції «Пропозиція» отримувала бойові виплати та ще й отримала статус «учасника бойових дій».
Запросили ж депутатку на фіктивну службу з Дніпровської 128 окремої бригади територіальної оборони.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"Это не люди-это лучшие люди города(Убить дракона)"
Востаннє редагував observer: 18.06.2025 о 11:18
А нам з тобою своє робити (с)
Черговий збір для допомоги військовим.
Доєднуйтесь, за можливістю, будь ласка.
Деталі у приватні.
А зачем нам закон про громадянство ?
Типа шоп кало-мойского не трогали ?
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks