Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Поначалу вообще иначе относишься к оставшемуся заряду. У меня так было, по крайней мере. Меньше 50% - уже надо что-то делать.
Сейчас с утра 70%, нужно съездить за 150км и обратно? Да фиг с ним, поехали, там еще аж целых 10% должно остаться(вопреки тому, что вещает калькулятор в машине).
Не знаю, в контексте угроз отсутвие электричества мне нечего сказать, да и не нужно.
Но в целом идея дергать шукрок при каждой возможности, а то и прилагать усилия, чтобы это стало возможностью - мне не близка. Я не говорю за желание ездить ниже 10%, но для городской езды с понятными расстояниями вроде никакой проблемы оргазниовать цикл 80(90) - 20 (12) не должно быть.
Но лад, я согласен, что в контексте Днепра и ситуации вопрос так себе. Я действительно могу многое упускать из виду.
Ну що, тепер приймайте в клюб остаточно, раз з ліфом вийшло не дуже тут затисатись))
Червона Тесла Y 2024 рік (12/2023) Dual Motors Long Range, 7 місць, FSD, (тачка ще на гарнтії до 2027р., батка, двигуни до 2031р.)
(з пошкоджень фарбував тільки передній бампер та відновив 2 колеса, все інше ціле, навіть де інде плівки заводські ще здирали).
І так, поки що взагалі пох на витрати в кВт, навіть ще не дивився що там, просто кайфую))
Якось так ...
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
И тут поздравляю. Реально Джек пот! Рад за тебя!
а какая гарантия может быть в Украине?
разве есть оф-представители?
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
У української спільноти розбіжності з Максом не має.
Ну і гаразд![]()
ну я по теме спросил
и шо
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks