Ну просвети
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну просвети
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
патріотичне читання і розповсюдження газети коломойського треба відзначити.
пропоную піснею. батько був валєра, Україна - мати. вирішили сина Ігорем назвати
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
Дивлюсь весело тут у вас.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
в суботу я була заскочена чесним визанням баристи, що вона тепер все переплутала і не знає де у неї в моєму замовленні з кофеїном, а де без.
воно, звичайно, трясця від такої баристи, але зробивши кілька вдихів видихів, я згадала що вона, певно, спала/неспала так само як і всі ми, і нічого їй не повідомила з своїх думок. вона сама тихо вилила та і зробила нові.
Востаннє редагував Мафальда: 09.06.2025 о 13:02
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
я успела 2 часа поспать. Мне хватило))))
Та то вы, выхована, а другое гэ развоняется))))
Я пришла и первая навоняла, что не только вы сидели эксклюзивно в подвале три часа и слушали выбухи над головой и жужу и пиф паф, а теперь стонете....а и многие другие Тоже))))
Кароче, пошла на опережение)))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Я б не їв
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Точно не читали нічого патриотичного.https://t.me/dnepr_operativ/87332У Павлограді компанія чоловіків побили літнє подружжя Злочин стався у ніч з 6 на 7 червня на вулиці Зарічна.
Група з чотирьох пʼяних чоловіків жорстоко побили жінку та чоловіка, чим спричинили їм численні тілесні ушкодження.
За словами доньки постраждалих, конфлікт розпочався через те, що її батьков зробив компанії зауваження.
«Батько попрохав щоб вони не їздили по клумбах та брущатці на квадроциклах. На що, ті відповіли: «Зараз ми прийдемо бити тебе». Всі були у стані алкогольного спʼяніння! Святкували чийсь день народження. Зараз мій батько в тяжкому стані перебуває в лікарні з серйозними травмами. Напад тривав кілька хвилин, після чого злочинці зникли, однак вуличні камери зафіксували цей злочин. Всі матеріали передано до поліції» - повідомила донька постраждалих
Тепер понятно чого там такі тупі пости
Не їжте
Вы напрасно злорадствуете.
Я уже когда-то тут писала,что любое кацапское дерьмо типа слова пацана,наша молодежь может запросто смотреть в интернете. А вот реально хорошие,патриотичных украинские фильмы и сериалы,практически все в постели контенте .
Мне могут опять начать тут вопеть про авторские права и ТД.
Но то,что зарабатывая на этих фильмах деньги ,наша страна теряет гораздо большее - факт.
Т9 слова платный контент изменил. Ну ему виднее )
Я ем просрочку)))
У нас бывает тортики стоят с дней рождений, неделями, могу и там поцупать.)))
Во шо нашла))))
![]()
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks