Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував ohdesu: 09.06.2025 о 12:30
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
хм... в мене такий текст :
На Київщині екіпаж бійців щоночі збиває російські ударні безпілотники, які летять на столицю. Про підрозділ, що складається з добровольців, які вдень працюють професорами, будівельниками, продавцями, розповіло видання The New York Times.чи Ви гадаєте, що в селах живуть виключно трактористи та доярки ?Як розповів один із захисників на ім’я Ярослав, у мирному житті професор університету, раніше російські безпілотники літали на висоті близько тисячі метрів, і їх можна було легко вразити, тепер же вони літають на висоті 2000 метрів
ось ще є
-це реальні жінки."хххххххххххх відьми" – так вони себе називають. Мобільна група ППО, що складається майже повністю з жінок й боронить українське небо у складі хххххх ДФТГ, оскільки все більше українських чоловіків вирушають на фронт.
Усі вони цивільні. Вдень - вчительки, лікарки, є навіть майстриня манікюру. А вночі долучаються до протиповітряної оборони.
в суботу я була заскочена чесним визанням баристи, що вона тепер все переплутала і не знає де у неї в моєму замовленні з кофеїном, а де без.
воно, звичайно, трясця від такої баристи, але зробивши кілька вдихів видихів, я згадала що вона, певно, спала/неспала так само як і всі ми, і нічого їй не повідомила з своїх думок. вона сама тихо вилила та і зробила нові.
Востаннє редагував Мафальда: 09.06.2025 о 13:02
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
я успела 2 часа поспать. Мне хватило))))
Та то вы, выхована, а другое гэ развоняется))))
Я пришла и первая навоняла, что не только вы сидели эксклюзивно в подвале три часа и слушали выбухи над головой и жужу и пиф паф, а теперь стонете....а и многие другие Тоже))))
Кароче, пошла на опережение)))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
патріотичне читання і розповсюдження газети коломойського треба відзначити.
пропоную піснею. батько був валєра, Україна - мати. вирішили сина Ігорем назвати
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks