Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
І що? Бодай хтось там почав виходити на протести через це? Жоден. Те бидло на болотах буде терпіти таке нескінченно довго. Вони ладні жерти одну брюкву, ходити в лаптях та їздити на віслюках, аби лише не втратити міфічну велич своєї паРаші, яка є лише в їх хворих головах.
Ти взагалі різницю між "знищено" та "виведено з ладу" розумієш? Чи для тебе це синоніми?
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
.
Востаннє редагував Aksioma: 06.06.2025 о 10:16
жестко ответить)
.
испанскому петуху реально снесли к анал )))
Офигеть ))) Наконец-то эту мразь убрали из ютуба )))
Если ты кацапский пропагандон пи3дуй в рутуб или вконтакте, а то эти мрази работают на фсб и сидят в натовском ютубе )))
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
.
Востаннє редагував Aksioma: 06.06.2025 о 10:15
Є в нього діти - син призивного віку. І так, він драпанув з України: 24.02.2022 обісрався і втік за бугор зі всією родиною (включно з сином, так).За пів року, коли небезпека зменшилася (відкинули орків від Києва, посилили ППО столиці тощо), повернувся і продовжує срати в бік України та українців, а також розповсюджувати тут кремлівську пропаганду.
![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
расскажите мне в деталях о Ваших детях. и об их отцах и матерях, нам всем очень интересно почитать
также уточните суть вопроса: Вам интересно узнать о моих детях с первого, второго или третьего брака? в каждом случае там таааакие разные судьбы...
в некоторых случаях я уже дедушка, а может быть и прадедушка, в иных - завидный жених.
зы: как успокоительно, что тема снова обо мне. )
)))
а старый Мерседес ещё может поддать жару )
.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks