Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
достаточно к нему присоединиться
https://t.me/+0k9Ng5qHyNBlYjFi
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Я так понял тут реклама тг каналов пошла
https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Марічка_(ПБА)
Есть повод вспомнить добрым словом Монастырского и Енина. Жаль не дожили они до вот такого воплощения в жизнь их мечты. Но начатое ими дело принесло Украине огромную пользу. И славу.
Мда, если будет ещё и третий взрыв моста, то отэто точно полетит...
Загроза «Орешника»: балістики середньої дальності із Астраханської області (полігон «Капустин Яр»).
Тойкоготутнелюблять ще за кілька днів до атаки на аеродроми писав про те, що у СБУ є кілька цікавих подарунків для ху.йла, і ми їх скоро побачимо. (не пам'ятаю, правда, то він цитував когось чи його слова були) І після сьогоднішнього підриву мосту написав, що це ще не всі закладки СБУ - далі буде ще цікавіше. Я попкорну вже закупила. Фуру.![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Там в приведенной мной ссылке,постом выше голос " мирного" жителя кацапстана. Это все,что нужно знать об этих мразях.
Мы бьём по их самолётам,а эти твари по нашим гражданским.
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
.
Востаннє редагував Мафальда: 03.06.2025 о 15:52 Причина: щось пішло не так
кого ?
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks