О теперь дерьмак на петьмана откроет уголовное дело за террористическую деятельность на территории рашки
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
О теперь дерьмак на петьмана откроет уголовное дело за террористическую деятельность на территории рашки
Ну вот и хорошие новости))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
А уявіть, що було б, якби свого часу ця парочка не зірвала б наш наступ, який планували Залужний та генерали НАТО, - думаю, війни зараз вже не було б. Принаймні повномасштабної. І кордони 2022 року ми точно повернули б.
Теж про це подумала.
Чорнорота Абосруріум, на відміну від тебе мені моя дитина ДОРОГА! Тому я її відправила ПОДАЛІ від війни, забеспечила їй СПОКІЙНЕ життя та навчання. А весь ваш курник залишили своїх курчат під ракетами та шахедами "насолоджуватися" звуками вибухів та регулярним відвідуванням украттів, - саме це ви вважаєте КОРИСНИМ для психіки дитини. А найогидніше те, що ви ПИШАЄТЕСЯ тим, що ваші курчата В НЕБЕЗПЕЦІ! Тож не тобі, шизанутій, мене засуджувати!
А що стосується відпочинків моєї дитини, то їх оплачує ПОЛЬСЬКА ВЛАДА. Соцвиплатами біженцям. Тобто доки моя дитина мандрує Європою та відпочиває, я маю змогу ДОНАТИТИ. І життя дітей, які залишился в Україні, ніяк не залажать від того, отримає моя донька ці виплати чи ні. А ось життя наших хлопців на нулі ЗАЛЕЖАТЬ від того, куди твій курник витратите свої зарплатні: на донати чи на дорогі курорти. Тому прикрила свою варєжку і не вякаєш в мій бік, рашистка! Тим більше в ТАКИЙ день: навіть ти НЕЗДАТНА зіпсувати мені сьогодні настрій! Іди краще напийся з горя через те, що Україна врізала твоїй улюбленій паРаші!![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Не знаю, як інші, а я вже випила шампанського.Хоч я і не п'ю, але таку подію неможливо не відзначити!
![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Дуже цікаво, що буде вякати Трамп у відповідь на ці події? Що ми зірвали перемовини, "які ось-ось [за два тижні] повінни були завершитися мирною угодою"(с)? Чи, може, буде "Владімір, стоп!"(с), тільки вже НАШОМУ Володимиру?![]()
.
Востаннє редагував Aksioma: 04.06.2025 о 21:34
.
Востаннє редагував Aksioma: 04.06.2025 о 21:33
.
Востаннє редагував Aksioma: 04.06.2025 о 21:33
Ще не вечір.
сьогодні у кремлі
зі: ой, балистична небезпека. в жопу себе суньте єту небезпеку
Це тепер так називається.
Всі терористичні атаки на військових аеродромах були відбиті, — Міноборони РФ
Жест дряхлой моли будет?за 40 самолетов должна быть точно ответочка или поедут в Стамбул как ни в чем не бывало
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks