А уявіть, що було б, якби свого часу ця парочка не зірвала б наш наступ, який планували Залужний та генерали НАТО, - думаю, війни зараз вже не було б. Принаймні повномасштабної. І кордони 2022 року ми точно повернули б.
Теж про це подумала.
Чорнорота Абосруріум, на відміну від тебе мені моя дитина ДОРОГА! Тому я її відправила ПОДАЛІ від війни, забеспечила їй СПОКІЙНЕ життя та навчання. А весь ваш курник залишили своїх курчат під ракетами та шахедами "насолоджуватися" звуками вибухів та регулярним відвідуванням украттів, - саме це ви вважаєте КОРИСНИМ для психіки дитини. А найогидніше те, що ви ПИШАЄТЕСЯ тим, що ваші курчата В НЕБЕЗПЕЦІ! Тож не тобі, шизанутій, мене засуджувати!
А що стосується відпочинків моєї дитини, то їх оплачує ПОЛЬСЬКА ВЛАДА. Соцвиплатами біженцям. Тобто доки моя дитина мандрує Європою та відпочиває, я маю змогу ДОНАТИТИ. І життя дітей, які залишился в Україні, ніяк не залажать від того, отримає моя донька ці виплати чи ні. А ось життя наших хлопців на нулі ЗАЛЕЖАТЬ від того, куди твій курник витратите свої зарплатні: на донати чи на дорогі курорти. Тому прикрила свою варєжку і не вякаєш в мій бік, рашистка! Тим більше в ТАКИЙ день: навіть ти НЕЗДАТНА зіпсувати мені сьогодні настрій! Іди краще напийся з горя через те, що Україна врізала твоїй улюбленій паРаші!![]()
Bookmarks