Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А шо обязательно надо шото смотреть?
Пойди огород покупай.)
Ну и чем тебе марафон не угодил? Я на днях зашла в помещение,где он включен. За +/- 10 минут,что там была,прошли репортажи про работу наших военных хирургов на фронте и в тылу. Второй про обмен военнопленными. И следующий ( кусочек застала) про то что инфляция в Украине достигла 15 процентов.
Как по мне,нормальные " новости", а не вот то овно,что смотришь ты на петьмановских у аналах.
Який шикарний автопортрет! Браво!
Угу, і Порох спочатку вбив свого брата, потім власноруч підірвав всі склади зі зброєю, наприкінці каденції здав країну ху.йлу і завдяки цьому всьому збагатився у 80 разів, - ми пам'ятаємо, пам'ятаємо.
Я не розумію, як можна бути копрофілом????
Брехло.
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Так, були. Але вашому стаду немає сенсу про них В ЧЕРГОВИЙ РАЗ розповідати - ви НЕ БАЖАЄТЕ щось бачити та розуміти.
І це КЛЮЧОВЕ!!! За три роки ДО повномасштабної війни він НІ ХРІНА НЕ ЗРОБИВ!!(так, якби не 24.02, то і 6-й не робив би нічого, або ще менше)Точніше, зробив, але на користь ВОРОГУ: закрив ракетні програми, скоротив армію, розформував єдину танкову бригаду, яка захищала країну на кордоні з Білоруссю, розмінував Чонгар, відвів війська з надважливих ділянок тощо - список дуже великий.
І за три роки повномасштабної війни він МАЛО зробив - в сотні рази МЕНШЕ, ніж потрібно і МОЖНА було зробити!
Задрали ви всі вже вилизуванням зеленої дупи, місце якої у в'язниці!
П...ць! Скільки ще років зебидло-стадо буде жувати цю кремлівську ахінею?
Як же зевівців муляє, що сини Порошенка за кордоном!сыны при этом заграницей выполняют особые миссииУ всієї зелені вони ТЕЖ ТАМ, але зевівців це не хвилює, головне - сини Пороха.
Які б злочини зелені не коїли - зевівці їх завжди ВИПРАВДАЮТЬ.
![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Власного виробництва???Це де таке написано?
Знаю кількох працівників "Рошен" - жоден з них не скаржиться на зарплатню.
Докази? Навіщо? Головне ж просто харкнути в Пороха!
Треш! Краще б він вже у футболці ходив.
+1000000000
Пля, і тут харкнула. Без будь-якого приводу.
Паранойя до Пороха у вашого стада вже зашкалює - зверніться до психіатра!
73% скоро і до цього дійдуть - можете не сумніватися в цьому.
Тепер вже і пластику Пороху приписують??? Це якийсь лютий треш!
похоже,пока ещё пьющего
За стільки років Пороха в політиці жодна людина не сказала, що чула від нього перегар, не кажучи вже про стан сп'яніння. А "доброзичливі" люди обов'язково СКАЗАЛИ Б про це, якби таке хоча б раз було. Але не зважаючи на це, порохофоби вже багато років тягають по всім паблікам ахінею, що Порох БУХАЄ.![]()
Чия б корова мичала!
Тобі ще три роки тому казали, щоб ти вилізла із земарафону. Але тебе туди засмоктало вже остаточно.Я ж тебе ещё пару месяцев назад советовала - прекращай смотреть этот к анал для вымывания мозгов из голов зрителей.
У нього вони хоча б Є. На відміну від тебе.для вымывания мозгов
Тобі не зрозуміти. Про те, що земарафон ЗЛО для країни, не лише ми багато разів казали, а й ЗАХІД!! Той не лише відкрито про це говорить (з доказами!), а й вимагає прибрати його з ефіру і повернути опозиційні канали! Але ж тобі начхати на думку Заходу! Тобі начхати на те, що в ДЕМОКРАТИЧНИХ країнах ТРАНСЛЮЮТЬСЯ опозиційні канали! Тобі ж начхати на те, що земарафон лише ТВОЇ права підтримує, а права ВЕЛИКОЇ частини українців, які голосували за опозицію, БЛОКУЄ! Тобі начхати на всі ці (і багато інших) ЗЛОЧИННІ дії твоїх ідолів, бо ти є фанаткою паРАШІ і саме ЇЇ модель управління державою та її вівцями ти мрієш бачити в Україні.Ну и чем тебе марафон не угодил?
Курка регулярно б'є себе в груди копитом, стверджуючи, що НЕ ДИВИТЬСЯ опозиційні канали, але при цьому вона точно знає, що там показують виключно "овно"(с).то овно,что смотришь ты на петьмановских у аналах.![]()
о господи))...
1.Что плохого в пластике), если все разумно?
2. Куда деть лишнюю кожу, если быстро похудел на 20 кг, а ты уже не 16летний мотылёк? Плюс выборы на носу.
3. Ну пил и пил). Был весьма толстенький и с одутловатым лицом. Потом, видимо, радикально взялся. Он сейчас вообще иначе выглядит.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Нічого. Підкажіть, будь ласка, коли Порох зникав "з радарів" хоча б на тиждень? Без цього пластику ніяк не зробиш, а я, бачте, забула, коли таке було.
А треба обов'язково кудись дівати???Куда деть лишнюю кожу, если быстро похудел на 20 кг, а ты уже не 16летний мотылёк?Він голим збирався виступати перед виборцями?
І так, пошепки Вам скажу, що -20 кг - це ще не привід для пластичної операції, тим більше чоловікові. -50 - то інша справа.
Докази маєте?Ну пил и пил
Якби я мала право, я б показала Вам фото однієї моєї давньої знайомої. Можу сказати, що в неї обличчя в сто разів ГІРШЕ за порошенківське, і Ви б зі 100%-вою впевненостю сказали б, що вона не просто п'є, а бухає по-чорному. При цьому вона за все своє життя і краплі алкоголю не спробувала - серйозна хвороба не дозволяла.с одутловатым лицом
Як цікаво слухати людей, які НЕ БАЧИЛИ тих, хто схуд на 10-20-30 кг!
УП: "После убийства Портнова украинская сторона сразу выступила с инициативой создать совместную с испанскими правоохранителями группу для расследования убийства, но получила отказ. Дело в том, что испанские следователи не исключают версию о следе украинских спецслужб".
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
в мене іноді відчуття, що патріотично-войовничі громадяни просто в якихось шорах, не усвідомлюють всього пздца трагедії країни
ми як ті їжаки, тільки кактус вставляємо в дупу, прокручуємо і радіємо, що зломали пару голок, не звертаючи уваги. що пів товстої кішки намотали та руки в гівні
Пффф)...
Про радары без понятия. До компании 14 года я мало им интересовалась. Он на неё явился уже обновленный.
При чем тут голый и плясать (хотя с них, политиков, станется), я о лице вообще-то)).
А 20 кг это условная цифра, деликатность).Предвосхищая вопрос: нет, я его не взвешивала). И нет, я с ним не пила.
Достаточно было понаблюдать дядечку).
В самом по себе употреблении я ничего плохого не вижу. Но тогда и сейчас это два совершенно разных внешне человека. Сейчас сильно лучше, не взирая на приписываемые ему болезни.
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Вениславский - 99% мужчин, которые были ограниченно годными, после прохождения повторной ВЛК признаются годными к военной службе. Хотелось бы, чтобы темпы мобилизации были больше.
три дні тому чувак з непрямим пороком серця уїхав на полігон на Черкащину
і таких історій вагон
"Військові, які перебувають у зоні бойових дій, не допускають варіантів миру "будь-якою ціною".
https://www.unian.ua/war/vojini-rozp...-13021566.html
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks