Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
А можна цитату, де і хто з порохоботів ПІДТРИМАВ санкції щодо цього колаборанта?
ППКС
Дійсно, як можна? Ганьба! Узурпація влади взагалі не повинна нікого хвилювати - це ж така дрібниця! І пофіг, що в тому числі й через узурпацію країна зараз гине, - не треба звертати на це увагу! Шо, західні партнери невдоволені цим? Та начхати на них - главноєшопнєпорах!![]()
Тут уже намеки со всех сторон
https://youtube.com/shorts/7jACP80R_...rCeHy-9WbZaZOg
По радиву сказали, что в Дие с июня часть услуг теперь будут платными. Пока только для юрлиц, но понятно на кого в итоге ляжет эта плата)).
Бинго.
Загнали барашков в стойло, а теперь будем стричь).
гуси сами себя не общиплють (с) гетьманцев
крокодилер
Брак онлайн я составляла, он был платный))))
Три счёта заплатила))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Выйдя замуж, супруга взяла себе фамилию мужа. Теперь он просто Андрей. (с)
- Сёмочка, я тут сахар искала и нашла в дуле твоего ружья деньги. Что ты мне хотел купить, дорогой?
Это же тема анекдотов, я правильно зашла?
100%
ніт
Державне комерційне підприємство «ДІЯ» засноване на державній власності та належить до сфери управління Міністерства цифрової трансформації України.
охрана! отмена!
Берлин не менял договоренности относительно дальности применения немецкого оружия Украиной, - заявил вице-канцлер Клингбайль.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks