Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
А можна цитату, де і хто з порохоботів ПІДТРИМАВ санкції щодо цього колаборанта?
ППКС
Дійсно, як можна? Ганьба! Узурпація влади взагалі не повинна нікого хвилювати - це ж така дрібниця! І пофіг, що в тому числі й через узурпацію країна зараз гине, - не треба звертати на це увагу! Шо, західні партнери невдоволені цим? Та начхати на них - главноєшопнєпорах!![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Тут уже намеки со всех сторон
https://youtube.com/shorts/7jACP80R_...rCeHy-9WbZaZOg
По радиву сказали, что в Дие с июня часть услуг теперь будут платными. Пока только для юрлиц, но понятно на кого в итоге ляжет эта плата)).
Бинго.
Загнали барашков в стойло, а теперь будем стричь).
гуси сами себя не общиплють (с) гетьманцев
Брак онлайн я составляла, он был платный))))
Три счёта заплатила))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Выйдя замуж, супруга взяла себе фамилию мужа. Теперь он просто Андрей. (с)
- Сёмочка, я тут сахар искала и нашла в дуле твоего ружья деньги. Что ты мне хотел купить, дорогой?
Это же тема анекдотов, я правильно зашла?
ніт
Державне комерційне підприємство «ДІЯ» засноване на державній власності та належить до сфери управління Міністерства цифрової трансформації України.
охрана! отмена!
Берлин не менял договоренности относительно дальности применения немецкого оружия Украиной, - заявил вице-канцлер Клингбайль.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks