Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну 50 тысяч им ( жаждущим натянуть 52 миллиона) точно не помогут.
Как по мне,так поуехи - это естественный отбор. При хорошем стечении обстоятельств и созданных ( оставшимися) нормальных условий жизни,часть уехов сами вернутся.
Точно так и с рождаемостью.
Лучше б думали не о количестве,а о качестве.
главное чтобы Владимир Александрович был президентом (вечно)
тогда все вернутся и будут размножаться непрерывно
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
"Навряд чи є гарантія, що можна буде порятуватися у спокійних нині Ірландіях чи Канадах. Тінь небезпеки висить над усіма, найтихішими куточками милого, але вже відцвілого західного світу.
Ви не готові воювати десятки років? А який у вас вибір?
В аналогічній ситуації Ізраїль зробив свій вибір. Власне, ця країна живе у війні понад 70 років, з самого свого народження. І багатий, і у індексі щастя посідає перші місця на планеті.
Зараз зі мною будуть сперечатися. Тому я щасливий, що це нарешті сказав ворог, а не я. Бо коли я кажу, що слід готуватися до ПОСТІЙНОЇ війни з РФ, зі мною починають ледь не сваритися, "ти хочеш воювати вічно?!". Так, ніби це питання від мене залежить. Так, ніби загалі це питання залежить від українців.
Це не має сенсу, бо це суперечка з реальністю. Це захисна реакція психіки, щоб за суперечкою не дати собі усвідомити стан речей."
https://news.obozrevatel.com/ukr/soc...-svij-plan.htm
Ігор Луценко. Військовослужбовець.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
чудова новина
це значить, що Володимир Олександрович і Андрій Борисович будуть з нами постійно
це якийсь подарунок долі![]()
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
https://www.facebook.com/watch/?v=2146581139101633 ...сильно Лёша, сильно, а главное бесстрашно...молодец...такие в президенты должны идти![]()
6 років кожен з нас президент, з чим вас і вітаю
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Похоже на разговоры пациентов в палате №6![]()
Такое впечатление,что пока " ми отримували..." Леша хероически сидел не вРаде и голосовал за принимаемые там решения,а где то в кустах.
А теперь вылез и такой " опа! ща я вам расскажу..."
В любом случае придется голосовать за кого то любого но не за Зе, этот для расеи нелегитимный.
как рашка скажет так и проголосует
шо нипанятна)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks