Ну вот в кабинете водителя есть фигня - сменить виновного или шото такое, но ты обязан сперва штраф оплатить в любом случае. а потом пробовать менять. Я оплатил, а дальше не разобрался, проще втык сделать кое-кому.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну вот в кабинете водителя есть фигня - сменить виновного или шото такое, но ты обязан сперва штраф оплатить в любом случае. а потом пробовать менять. Я оплатил, а дальше не разобрался, проще втык сделать кое-кому.
Надо бы разобраться, а потом выкатить на общак. Что да как
по воде: сегодня даже моторки виделНо то тренер водников был
blues required by world! Всё, что можно сделать с крысой, можно сделать и с человеком. А с крысой мы можем сделать почти всё.
В Дніпрі тих 3 камери, можна і запам'ятати. Від Києва та на захід їх достобіса багато, все не запам'ятати... фотографують і спереду і ззаду. Десь майже за містом на трасі (як у Дніпрі полтавське шосе) де вже заміські умови, але ще не було відповідного знаку "кінець населеного" можна отримати і 1500 (850 по знижці) якщо сфотографували на швидкості 100+.
Тут вейз нормально економить грошей.
P.s. чи попереджають про камери вимірювання швидкості вбудовані навігатори на всіляких теслах? Питання риторичне
Востаннє редагував Nills: 17.05.2025 о 22:04
Артем, риторический вопрос, это вопрос на который не нужно отвечать.
Кто хочет - ищет возможности, кто не хочет - причины
Мне было душно от мира. Мир ко мне симпатий тоже не испытывал.
Работаю форматC:евтом
Глупые сообщества портят нравы.
ASUS B450 TUF GAMING II, RYZEN 5 3600, Crucial mx500 250gb, 16GB DDRIV 3200, Radeon R9 295x2 Sapphire, Chieftec Aegis CH-02 , Cooler Master V 1000W, Microlab Pro3, Logitech G25
Я не отвечал. Видел, цитаты нет
Причем, камеры показывает и киа, и вольво показывала.
"Ми з Тамарой" тут як тут і тягнуть сюди неукраїнський досвід *facepalm*
Кто хочет - ищет возможности, кто не хочет - причины
Мне было душно от мира. Мир ко мне симпатий тоже не испытывал.
Работаю форматC:евтом
Глупые сообщества портят нравы.
ASUS B450 TUF GAMING II, RYZEN 5 3600, Crucial mx500 250gb, 16GB DDRIV 3200, Radeon R9 295x2 Sapphire, Chieftec Aegis CH-02 , Cooler Master V 1000W, Microlab Pro3, Logitech G25
Кто знает на какой АЗС наливают в сертифицированную платиковую канистру?У меня немецкая канистра.Наразі на більшості ліцензованих АЗС пальне відпускають виключно в спеціалізовані ємності: металеві каністри або сертифіковані пластикові контейнери
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks