Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Що саме некрасиво?
Та кому взагалі потрібна та держава? Чхати вони на неї хотіли - і влада, і їх зебидло-стадо. Втрачаємо тисячі дорогоцінних життів, кілометр за кілометром території, але для клоуна та його вівців головне - Пороха посадити, навіть НЕЗАКОННИМИ методами, а потім вибори виграти.
Нижче - крик душі комбата 47-ї бригади, яка воює на курщині. Засікайте, через скільки хвилин сюди влетить драна курка і почне жбурляти в нього лайно за те, що він сміє ображати її зеленого ідола і не менш ідеального (для неї) Сирського: вони ж, мля, геніальні полководці, а цей комбат точно порохобот і пише таке за наказом сивочолого гетьмана.
З коментів:Oleksandr Shyrshyn
23 год
Не планував відновлювати сторінку, але це вже края.
Дебільніших задач, як на поточному напрямку я не отримував. Колись розповім деталі, але тупорила втрата людей, тремтіння перед бестолковим генералітєтом крім як до провалів не приводить ні до чого. Все, на що спроможні - догани, розслідування, накладання стягнень. Ідуть всі в сраку. «Політичні» ігри і оцінка реального стану справ не відповідає ні дійсності, ні можливостям. Загралися.
Відповідний рапорт написано, сподіваюся мене знімуть найближчим часом, тому скоро буду готовий розказати деякі моменти друзям-журналістам.
Дякую, Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine ! Сподіваюся ваші діти теж будуть в піхоті і виконувати ваші задачі.
Remark GM
Щира повага друже Геній за ці слова!
Цих два крайніх дні наповнені повним непорозумінням, і питанням "Навіщо???"
Готовий свідчити за потреби.Зоряна Кужій Григус
Дуже болить, що через таку "політику" лише за крайній рік і лише в цій бригаді загинуло і зникло дуже велика кількість людей....
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Да, шось нам не договорюють
https://www.pravda.com.ua/rus/news/2025/05/17/7512723/Комбат 47-й бригады подал рапорт на увольнение из-за "дебильных задач" на Курщине
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Вместо тысячи слов
https://www.whiskybase.com/search/?q...&page_size=100
з.ы. у меня тоже нет посудомойки
и че вы мне сделаете?![]()
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Паходу пресанули сельскую хабалку ))
Сказала шо не будет слушать ебасту и тимати
тысяча первое слово )
https://www.sodiko.be/en/back-black-scotch-whisky
один из самых популярных местных виски в Дели - Royal Green. найди его в той базе, где всего лишь 10,126 брендов.
только в Штатах производится более трех тысяч брендов. Австралия, Тайван, Индия, Филиппины и пр. - заводские бренды. + сотни private label для сетей. прикинь?
вместо тысячи слов...пфф.... ))
А желчному пузырю это нравится?ем если что, дома, раз в день)
Та макаллан 12летний ниче так.вместо тысячи слов...пфф...
Та ему работать надо а долгие перерывы в принятии пищи не оч.хорошо.
Так он же написал что дома один раз в день,а где остальные,не уточнял. Может в ресторане,а может у любовницы.
Так что про перерывы, думаю,Вы не подумав.)
Мне другое интересно. А почему нельзя посудомойку включить не при полной загрузке,а надо собирать посуду весь день,или даже два?
Рестораны... Цены сча такие... раз покушать это как на неделю можно накупить продуктов.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks