Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 270 з 344 ПершаПерша ... 170220260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280320 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6865, показано з 5 381 по 5 400.

Тема: Трамп. Том 3

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 497

Типово

Цитата Допис від RaS Переглянути допис
    Форум это тоже срез общества.
    переговоры. Слышать "воевать дальше" от тех кто не воюет для меня странно.
    Ну так. На форуме это либо 60+ с детьми за границей, либо бронированные в т.ч. и тцк-шники (настоящие) и белобилетчики, либо женщины с рыбьим мозгом, которых не коснется ни в каком случае, как и их вывезенных детей.

Воюющих и условно воюющих я не беру, их тут 1-3 и там своё..... Хотя лично знаю одного, не форумского, воюющего с 14 года и до 23. Он сейчас списан по здоровью. Очень топит везде за полную мобилизацию с 18 лет и вообще до последнего украинца. Хотя сыну своему 25 летнему сделал бронь)).

Звідки Ви
    Оттуда.
    Дописів
    27 084

Типово

«Я на самом деле сказал, зачем ему ехать, если я не еду?» — сказал Трамп, когда репортер спросил его, разочарован ли он решением Путина не присутствовать на мирных переговорах. «Я не думал, что Путин сможет ехать, если меня там не будет».
    Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 022

Типово

переговоры. Слышать "воевать дальше" от тех кто не воюет для меня странно. Или вы в ЗСУ?
    Ні разу не "срез".
    Ні, не в ЗСУ. Власну точку зору можуть мати тільки причетні? Якщо я не лікар, то не маю підстав щось сказати про медицину, наприклад?

Переговори - це ваша пропозиція, якщо правильно зрозумів? Я вже втомився пояснювати Subolg'у, що це в кращому випадку ілюзія. Тепер вам? Домовлятись можна з нормальними людьми, навіть якщо це вороги (трапляється), а з ублюдками говорити нема про що. Хіба що, як казав класик - розмова з ворогом має тривати не довше автоматної черги (приблизно).
    Тим більше, що вони останні місяці повільно, але повзуть вперед.
    Навіть якщо почнуть відступати, якісь домовленості нереальні. Ці дикуни розуміють тільки силу і нічого крім сили.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 497

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Навіть якщо почнуть відступати, якісь домовленості нереальні. Ці дикуни розуміють тільки силу і нічого крім сили.
    Сила в данной ситуации это военная мощь. И где вы предлагаете нам брать эту силу - людей и оружие в равном противнику кол-ве, чтоб Украина осталась суверенной и очень желательно с людьми? Еще более желательно работоспособными и, простите, по возрасту способными размножаться?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 507

Типово

Ні разу не "срез".
    Ні, не в ЗСУ. Власну точку зору можуть мати тільки причетні? Якщо я не лікар, то не маю підстав щось сказати про медицину, наприклад?

Переговори - це ваша пропозиція, якщо правильно зрозумів? Я вже втомився пояснювати Subolg'у, що це в кращому випадку ілюзія. Тепер вам? Домовлятись можна з нормальними людьми, навіть якщо це вороги (трапляється), а з ублюдками говорити нема про що. Хіба що, як казав класик - розмова з ворогом має тривати не довше автоматної черги (приблизно).
    Тим більше, що вони останні місяці повільно, але повзуть вперед.
    Точка зрения это одно, а "пусть они умирают за мою точку зрения" это совсем другое.
    Ну сами говорите, что они ползут вперед. Тем самым с каждым днем ситуация все хуже, к сожалению.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 984

Типово

был до 7-10 лет назад.
    сейчас = пыльный скудный серпентарий в неживом уголке сельской школы опустевшего населенного пункта.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 984

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    либо женщины с рыбьим мозгом

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 022

Типово

Точка зрения это одно, а "пусть они умирают за мою точку зрения" это совсем другое.
    Ну сами говорите, что они ползут вперед. Тем самым с каждым днем ситуация все хуже, к сожалению.
    А це не тільки моя точка зору.
    Ви розумієте, що зараз результативні перемовини можуть бути тільки про нашу капітуляцію? Загальну, або "часткову", яка дуже швидко перетвориться на повну?
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 497

Типово

Мой вопрос про "где дальше Украине брать ресурс для войны " для дедушки Микеллы, ой, Йорана очень неудобный оказался.
    Он на него не ответил(((. Жаль что я ему часто задаю только неудобные вопросы(.

Дописів
    84 383

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Йоран, вже не буде як 1991 році, не буде як 2014м, не буде як в 2022 році - що тут незрозумілого? Ще пару років в такий самій динамиці і не буде як в 2025 році, а якщо ще пару років додати європі підготуватись до війни з кацапією. то може жовква і залишиться, а може і ні.
    Вибір є чи його нема залежить про що ставити цілі, з урахуванням наших (і лише наших можливостей на сьогодні)
    якщо збереження державності то домовлятись, якщо збереження нації спроможної до відновлення домовлятись, якщо збереження при наймі щось схожого не демократію -домовлятись. Якщо ці цілі нікчемні, то да, продовжувати жити та вмирати в полоні власних ілюзій.
    До речі, дивились поворотний момент? Дуже цікава Ваша думка про Афганістан.
    так розкрийте ваші (чи вичитані по кущах, я не слідкую) ідеї: з ким домовлятись, як, про що. хто гарантуватиме зміст домовлянь.

дивились мультик "обіцянка-цяцянка а дурневі радість" і всі його сіквели?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 022

Типово

Ваш вопрос неудобный для уряду і моновлади в цілому. Тому що питання ресурсу, організації і інших "дрібничок" - це їх пряма і безпосередня відповідальність. Можливо, з проблемами ресурсу ви знайомі не лише на форумі,тоді вам відомі численні приклади, коли цей ресурс або не використовувався належним чином, або не був задіяний, або організаційно провалений, або проігнорований і т.д. Прикладів таких - море і маленьке озеро. Багато про що не пишуть або згадують побіжно, бо війна, і не на часі (с). Тим більш наше керівництво дуже емоційно вразливе навіть в таких важких умовах, і зауважень або критики категорично не зносить.

Маленький приклад: "Найкоштовніше прифронтове будівництво в Україні: на відбудову села на Херсонщині піде 2 млрд" https://glavcom.ua/country/society/n...d-1059136.html
    Це у нас бракує ресурсу? Чи чогось іншого?

P.S. 1. до чого тут Мікела? Граєтесь в конспірологію?
    2. У кількох форумчанок буває непрогнозована реакція на звичайні діалоги, тому з ними я намагаюсь не спілкуватись. Їм же спокійніше.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 022

Типово

Кущ - то економіка, а миротворчі ідеї як би не з першоджерела...
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 405

Типово

С рашкой надо договариваться

Начинать с большой буквы писать и путина тоже.
    Делать ку когда видите русскоязычного
    Школы открывать
    Просить потапа и камеских писать новые песни а квартал 95 учавствовать в квн

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 405

Типово

И главное день победы праздновать

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 497

Типово

Ваш вопрос неудобный для уряду і моновлади в цілому. Тому що питання ресурсу, організації і інших "дрібничок" - це їх пряма і безпосередня відповідальність.

Це у нас бракує ресурсу? Чи чогось іншого?
    но ведь я общаюсь тут не с Урядом, а с вами. Да, у нас критически недостает ресурса.
    И у вас спрашиваю, где брать ресурс? Ведь вы против переговоров и за продолжение.
    Чем продолжать и кем, где ресурс брать (( ?
    .S. 1. до чого тут Мікела? Граєтесь в конспірологію?
    омг...Где я и где конспирология? Вы с ним так похожи, что я полагала (-ю), что вы и Микелла - один человек с разных ников.
    Всего лишь.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 022

Типово

У вас нема відчуття. що ви звертаєтесь не за адресою.
    Це не питання, а констатація.

(я і Мікела? Однако...)
    Рене Декарт

Дописів
    25 997

Типово

Ну так. На форуме это либо 60+ с детьми за границей, либо бронированные в т.ч. и тцк-шники (настоящие) и белобилетчики, либо женщины с рыбьим мозгом, которых не коснется ни в каком случае, как и их вывезенных детей.
    ....
    четкое определение 100% местных участников)

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 405

Типово

Притворяются

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 405

Типово

А кто настоящий тцкшник

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 351

Типово

.
    А "Свободные люди" и "владельцы А380" в "Перекличке"?Почему их не считаете?

Сторінка 270 з 344 ПершаПерша ... 170220260261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280320 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті