Антуриум , выходи , давай рассказывай как три года Покровск не могут взять ...
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Антуриум , выходи , давай рассказывай как три года Покровск не могут взять ...
Покровське це вже наша область, не путати з Покровськом. Війна вже на дніпрпетровщині, стик 3-х областей
На всяк випадок, коротко про себе - ЗСУ і да, 21 см.
дерьмак заблокировал финансирование айпетри лижбынепарашенка
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
вьі невиліколні, бай фо нау, петьману здоровья![]()
Диммаз, думаю пора уже сменить рюмку на стаканчик минералки или чашечку кофе и лечь спать, а то сейчас наговорите на дядю майора с ВКР.
Тобто Ви вважаєте, що вони зайдуть в нашу область і будуть бомбити нас, як Бахмут?
А нам РЕБи та дрони не потрібні, тому влада блокує рахунки та не дає держзамовлення.Головне - ПООБІЦЯТИ мільйон дронів, щоб у старих курок не зупинялися оргазми.
Ой, я тебе прошу, не чіпай її, бо в мене вже протигазів не вистачає.![]()
Пля, як же ваше стадо задрало з цим "заробляє на війні"!Він мільярди гривень витрачає на допомогу фронту, а ви продовжуєте жерти рашистську брехню про заробітки на війні.
Пля, ваш клоун і копійчини з власних мільйонів не витратив на донати, лише продовжує збагачуватися від "Кварталу" та прокату своїх фільмів в паРаші, а його слуги мільярдами грабують країну. Але вам чхати на все це - вам гроші Пороха жити не дають.
Брехло! Немає там ніяких грошей з Міноборони! Хлопці до "Справи громад" в чергу вишукуються, а не до Міноборони! Якби держава виділяла мільярди на "Ай-Петрі", вони б вже всю лінію фронту закрили! А цього і близько немає!Ай-петри не благотворительная организация, там миллиардные контракты с Минобороны, всё оплачивается с дихвой.
+10000
Я хіба про це питала? І хіба тебе?
Сміт, Років за 15-ть я тебе навіть поважав, чому ти у таку потвору втілівся? це щось нове і модне?
Квіточка цвіти на цьому лану рожевих поні, нам своє робити, цьом![]()
Дякую.)
Тільки коли є з ким поспілкуватись про цікаве. Та ,нажаль,дедалі таке буває тут все рідше.
А що тут розуміти.
Треба було не про дружбу народів СССР думати, не про дешевий газ і різні договорняки. А про те, як ефективно і масово вбивати кацапів, якщо полізуть. Не послухали в 90-х Дудаєва, то бодай після Тузли, після Грузії. Після 2014 ворушитись, а не за крісло чіплятись в першу чергу. А тепер що ж. Все на ходу, з горем пополам, під орудою команди артистів і їх знайомих, у яких мрії про мир все ще не вивітрились остаточно.
То ж і маємо.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
минуту милоты вам в стричку
Чия б корова мичала!
В цьому тобі тут немає рівних.Такий собі дует ідіотів.
Ага, а ще від мене втекли всі родичі... дитина відмовляється бачитися і навіть розмовляти зі мною... брат ненавидить, бо я хочу відібрати квартиру у батьків... Давай-давай, навалюй далі - доводь в черговий раз звання головного форумського брехла!діарейна , тут колись писали,не виходить,бо в двері не проходить.
Вона вже не цвіте. Там антуріум вже давно перетворилася на раффлезію. Просто Ви тут дуже рідко буваєте, тому ще не зрозуміли цього.
рубио послал накуй кацапскую гоп-компанию и не будет с ними встречаться
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Когда им уже дойдёт, что узкие тупо затягивают время. Это классический приём времён совка, кстати, у Райкина есть подобное - вы нам про насосы, а мы вам про колёса.
очень сложно играть в шахматы когда твой визави играет в дамки на щелбаны.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks