Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не понял о каком фото речь но на фото прихлебателей ПАПы у всех брюки как только из магазина, не подшиты![]()
Умерова назначили место дерьмака, хоть шото хорошее
Головою української делегації, яка їде зараз у Стамбул, стане міністр оборони Умєров.
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Забавно шо Зеле прифотошопили, а у петра так было в самом деле
мединский сказал шо надо устранить первопричины - сделать из Украины ебларусь. Кароче, нам пихают тоже шо в 2022 чуда не произошло
значит у xyйла есть ресурсы и дальше куярить
Добридень хлопцідівчатки, можу розпедалити з точки зору військового з 3.14зу. зачпокався соррі, не буди мямлити, мпб 31 омбр. Кратко, перемирья... я зразу тікаю з цієї країни, за півроку ії не буде. протримаюсь, інтернуємось мабуть до угорщиниє привід, даже залишків наших 18 организмів це на пару діб, щоб цю країну украінизувати, на нато тиждень. це лише нашій бригаді. думайте, якщо є чим, мені вже все відконтужело, завтра на влк до запоріжжя, тьфу
На всяк випадок, коротко про себе - ЗСУ і да, 21 см.
А зачем вы об этом говорите в открытом просторе ? (С)
нічого не поняв
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
дійсно, все норм, у мене, а вам ще побачити як виглядатме Дніпро наприкладі, вугледар, курахове, велика новосілка, урожайне, покровськ, тьма того що мені ніколи не розбачити. дуркуйтесь, тіко разом...
Межову два тиждні евакуюють, в Покровськє всі тили переїхали, хату не знайдешь вже як два місяці, інспектував другу лінію на предмет "лесоповалу" і "копні"... це 3.14да, вой дронів фпв постійний, піджопник покоцали, всі на волокні, реби до ж0пи, а якщо потрібні то нафіг до 10-ка антен на діапазони. Дистанційне минування, мля, всі перехрестя кожного дня, ісв вже на йух шлють. Нова фішка, бомбери на ШІ, це повний калашмат. Зато дороги у Запоріжжі, цьом
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks