Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
сама краще налагоджена доставка в Сільпо. рекомендую.
я багато що перепробував. Варус теж лажав, на квартал возять чомусь з тополя - до мене в село взагалі не везуть, тай немає там норм взаємодії взагалі між етапами, застосунок кривий. Атб таке собі, теж не дуже, все від наяності курєрів залежить, до нас в село кривобоко якось доставляли, лаявся з ними. у сільпо власні курєри і якщо навіть вони не встигають, вони одразу передають в уклон доставку, що теж працює як часи. а не оці бігунці сторонні на мопедиках.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
да я их и миксовал - Сильпо-Варус
но Варус преобладал - мне их сайт и ассортимент больше нравился
ну да ладно
Сильпо так Сильпо) (с)
именно поэтому я манал все это сам таскать и тратить время
самые обыкновенные
и это только заказы за этот месяц т.е. 15 дней
![]()
![]()
Востаннє редагував Glavriba: 15.05.2025 о 10:24
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
я почему раньше только на Варусе был
потому что что-то с лети глючило с сильпо
а вот эти скрины делать надоело и каждый раз пистаь
сейчас же все работает четко
Делать скрины - оно того стоило, т.к бывало не появлялся кешбек не только по Варусу. Из недавнего - оформлял полис ГО, сумма там приличная. Должны были начислить процентов 5-7, но автоматом кешбек не появился. Создал заявку и появился кешбек 22% от уплаченной суммы, который через неделю подтвердился. Так что овчинка всё же стоит выделки.
Доставка да вчасна, ще й можна курʼєру при отриманні сплатити терміналом
але факапнулись - замість маленьких пупирчатих огірків поклали гладкі довгі, які ще й згнили через два дні
Не перевірила, бо було два величезних пакети і я лошок перший раз вирішила спробувати доставку, такої підстави не чекала
Перший і останній раз ото був
Взяла машинку і дир-дир-дир сама
Доброчинний зоозахисний аукціон
Паляниця зі смаком полуниці у крамниці біля Укрзалізниці
я прям кайфую теперь от дoставки Сильпо
Востаннє редагував Glavriba: 10.06.2025 о 21:41
Сільпо цє для теслярів.![]()
Ты не свинья, просто у тебя IQ высокий.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks