️Путін боїться прямих перемовин зі мною, - Зеленський
))
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
️Путін боїться прямих перемовин зі мною, - Зеленський
))
Так и есть.
Сперва террорист заявил, что готов к прямым переговорам, на что слово было за Зе, а тот назначил дату, что-то подобное было со стадионом во время предвыборных гонок. "Стадион так стадион" и Зе там разнёс петю в пух и прах.
Ессно в данном случае путлер тупо слился. Ждём реакцию трампа.
Нет. Кто то из РФ приедет, тупо прочитает свое. И уедет. А вот дальше чей ход-интересно.
Театр для одного глядача. Якого обрали всім на втіху американські виборці.
До січня 2027, навряд щоб раніше.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
США обговорюють розгортання військ Великої Британії, Франції, Німеччини та Польщі на захід від Дніпра, — Келлог
вот уж додики. это я буду на работу в западный сектор ездить, а домой на Трою - восточный сектор. eбучий берлин.
ну и єлитной Победе в Днепре повезло. а Душ со своей калиновой трубой попадает в рашастан, как и мечтал.
В Ужгороде что ли?Келлог допустив можливість «найжорсткіших» санкцій США проти рф– за відсутності прогресу в переговорах.
Також він заявив, що Америка обговорює розміщення в Україні сил Британії, Франції, Німеччини та Польщі на захід від Дніпра.
А. Методи не такі.
" Рука! Его пытали! "(с)
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Походу таки переговорам гайки, пошла разминка, миги полетели, Одесса прилет баллистики...ещё не вечер ...
Тут таке лайно давно вже стало звичним: згадайте, як нещодавно одна гнида висрала, що за закордонне життя моєї доньки розплачуються своїми життями інші українські діти. В голові не вкладається, як взагалі повертається язик срати таким лайном!Хоча я не дивуюся: той висер - найкращий доказ кацапських генів і рашизму її авторки. А карма за це обов'язково прилетить. І не факт, що лише в неї.
Ну, чому ж? Оно смердючі птахоферми дуже хочуть. Саме тому й серуть в бік тих, хто ЛЮБИТЬ своїх дітей, тому й відправили їх за кордон.
+1000
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks