исключение можно сделать для Чайковского, Дунаевского, Прокофьева, Глиэра
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
исключение можно сделать для Чайковского, Дунаевского, Прокофьева, Глиэра
а может оно все проще,
собралась гопкомпаха суеверных, погутари на своих посиделках, курнули, все позагадывали желаний,
и типа теперь все ждут - "пока часы 12 бьют/пробьют.."
а вдруг что и сбудется..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Інтелігенція підтягнулась, не дають слухати Чайковського і Глінку
![]()
Блін, та просто навчися читати ПРАВИЛЬНО! А саме: "Посольство США, яке знаходиться в Києві, отримало інформацію..." і далі по тексту. В повідомленні немає ані слова про те, що обстрілювати збираються саме Київ.
Вважаю, що тих, кому не подобався "вялотєкущій канфлікт" і подобається повномасштабна війна, треба розстрілювати на місці. Бо це є робота на ворога. А якщо ці рашисти ще й старі, то тим більше не шкода.
А можна цитату, в якій би будь-хто з паРаші казав, що ху.йло ЗГОДЕН на припинення вогню ДО перемовин?![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Ага.Щоб вирішити проблему з мобілізацією, потрібно закрити TikTok та Telegram, щоб перебити правдою брехню, — голова фонду "Повернись Живим" Тарас Чмут.
За правду, кроме которой ничего и нет, каждый сразу побежит сражаться !
ЗЫ:
Откуда их таких берут, интересно ?
Слишком приличный орган, чтоб оттуда с такими мыслями вылазили.
Eпанут по воронежу?
Востаннє редагував alexmk82: 11.05.2025 о 21:12
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Вже не будуть у Джонсонюка дозволу питати? Будуть самі вирішувати що робити?
https://www.tiktok.com/@jurij1967/vi...71095266854432
ЗІ: ми також любимо Британію. Завдяки цій країні наша дитина вибилась в люди
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
ну что, Зе согласен,
решение принято - "Стамбул, так Стамбул":
- "Я буду в цей четвер, п’ятнадцятого травня, в Туреччині – і очікую на Путіна в Туреччині. Особисто.
І сподіваюсь, що Путін цього разу не шукатиме причин, чому він щось не може.
Ми готові говорити, щоб закінчити війну. Четвер, Туреччина."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
стоп, стоп, стоп,
тут я тупонул, что это Зе принял решение..))
это вот, кто принял решение:
Donald J. Trump
@realDonaldTrump
"Президент России Путин не хочет иметь Соглашение о прекращении огня с Украиной,
а вместо этого хочет встретиться в четверг в Турции, чтобы договориться о возможном прекращении КРОВОПРОЛИТИЯ.
Украина должна согласиться на это НЕМЕДЛЕННО.
По крайней мере, они смогут определить, возможна ли сделка, и если нет, европейские лидеры и США будут знать,
как обстоят дела, и смогут действовать соответствующим образом!
Я начинаю сомневаться, что Украина заключит сделку с Путиным,
который слишком занят празднованием Победы во Второй мировой войне,
которую невозможно было бы выиграть (даже близко!) без Соединенных Штатов Америки.
ПРОВЕДИТЕ ВСТРЕЧУ, СЕЙЧАС!!!"
--
ну тогда все правильно, логично, предсказуемо,
а то я уже начал сомневаться..))
Востаннє редагував Alexs: 11.05.2025 о 21:52
"Востаннє редагував Alexs: 11.05.2025 о 21:52"(с)
Правильно писати: востаннє сумнівався Alexs - ...
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Як же у" пЄтріотів" підгорає - раптом війна закінчиться,а діточки ж ще нахаляву закордоном не довчилися і навіть пів Європи за копійки не об'їздили.
Хз
Чем плохо что у человека дочь учится в крутом универе в хорошей стране.
Дочь кстати умница и красавица. Респект отцу.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks