Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та молодежь которая в Канаде, английский поголовно не знает.
20-25 если это молодежь.
Но может это про школьников, про другую молодежь.
Представниця віцепрем’єрки Юлії Свириденко пояснила, що додаткові документи ще не готові.
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
На вимогу опозиції перед ратифікацією в угоду були внесені зміни. У текст було додано пункт, що угода поширюється на всю територію України в межах міжнародно визнаних кордонів, включно з тимчасово окупованими територіями. Також депутати закріпили, що ця ратифікація стосується виключно основної угоди, а не ще не поданих додатків.
може не у всіх є вся провнота інтернету. я навіть не знаю.
давайте тоді сюди все репостити.
... хоть убей, не могу понять, это где ???Із 13 травня на вулиці Івана Акінфієва у Дніпрі запровадять односторонній рух — на ділянці від вул. Лазаряна до вул. Європейської.
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
да, с новыми названиями...
Но прикол в том, что улица Акинфеева и улица Лазаряна находятся в разных углах города.
Акинфеева - это бывшая улица Фучика. Сединяет улицу Сергея Ефремова (бывшую Ворошилова) от колон Агроуниверситета с улицей Муслима нашего Магомаева (бывшую 8 марта).
А Лазоряна это район Проспекта Науки (быв.Гагарина), за ботсадом. Ботсад, кажется, еще не переименовали.
Превращение Акинфеева в одностороннюю добавит радости и жителям центра и проезжающим через центр, чё там страдать-то!
Надо еще столбиков там натыкать, столбиков побольше)). Вместо деревьев.
на два дня всего https://nashemisto.dp.ua/2025/05/08/...toronnii-rukh/
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks