Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Все-таки, помітна трансформація світогляду трапилась з нашим Верховним головнокомандувачем за ці 6 років. Від ідей "просто перестать стрелять", від нав'язливих бажань перемир'я і перемовин, грубих (щоб не сказати хамських) вимог до військових в Золотому (я не лох, мне 42), до ігнорування пропозиції про перемир'я від карлика в таку, здавалось би, урочисту дату.
Якщо не зламається, під тиском зовнішніх факторів, та і своїх минулих переконань.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Востаннє редагував ohdesu: 08.05.2025 о 13:53
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Поздравляю
Угода про копалини ратифицирована..
Сфера обслуживания это вообще очень интересная тема.
С одной стороны клиент должен понимать распространенность языка. И если в Закарпатье он вполне может ожидать обслуживания на венгерском, то в Харькове или Запорожье - его шансы на это стремительно приближаются к нулю. Аналогично с тем же русским в Днепре и допустим в Тернополе.
С другой стороны объект обслуживания скорей всего не единственный на город, как и продавец/официант может быть заменен, да и в конце концов чаевые это право, а не обязанность.
На сьогоднішній день, починаючи з 21 року робота КСУ була заблокована, що в принципі є замахом на державний устрій в країні05 травня 2025 року Верховний Суд вчергове підтвердив: Президент України не має повноважень відстороняти суддів Конституційного Суду України.
Цього разу Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду визнав протиправним та скасував Указ Президента №79/2021 від 26 лютого 2021 року, яким було відсторонено Голову та суддю КСУ Олександра Тупицького.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
в Пакистане без проблем обслужат.
![]()
так а навіщо пікетувати, суд надав кваліфіковану оцінку діям влади, гадаю і надалі буде надавати таку саму кваліфіковану
я новину постив, колись у нас з Шуріком була суперечка стосовно конституційності того наказу та і блокування самого КСУ, я був на стороні Закону, він політичної доцільності, час визначив хто був правий))
а щодо КСУ, думаю як він відновить роботу, стільки дичини та їбанини випусників трускавця поскасовує, що всі прозріють
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Крайний справа -- это Миша М.?
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
С Законами надо знакомится самостоятельно, а не слушать перепевку от Изи.
Украинский - это язык обслуживания по умолчанию, но по желанию клиента возможен переход на другой язык обслуживания. Да, клиенту могут отказать, точно также и клиент вполне может найти другое место для покупки/обслуживания, где будут и выполнять закон и учитывать его интересы.
Кстати, в магазинах возле дома все это еще запутаннее. Зачем продавцу, которая прекрасно знает этого покупателя, ибо обслуживает его минимум 1-2 раза в день выеживаться с обращением на украинском, если знает что клиент тут же попросит перейти на другой язык обслуживания?
вспоминаю с улыбкой Таллин в 1992. был там по делам, заходишь в кабак и просишь на русском принести меню - могут надменно посмотреть и ответить на эстонском, развернуться и уйти. заходишь в кабак, просишь на беглом английском меню, понимают максимум 10% официантов. спрашиваешь: Deutsch? Italiano? Español? Francais? машут испуганно гривой. (ломано, с акцентом) мошет бит, руски? да да, русский понимаю.
национальная гордость всегда обратно пропорциональна ожидаемой сумме в кармане
а ещё в Эстонии на перекрестках с круговым движением висит табличка "не более четырех раз"
За перекази з картки на картку треба платити податки
Що треба знати:
• Перекази до 2000 грн на рік — не оподатковуються;
• Якщо отримані гроші — це борг, який буде повернено, податки не платяться;
• Гроші від неблизьких людей можуть вважатися доходом і підлягають оподаткуванню;
• Подарунки від родичів 1–2 ступеня споріднення — не оподатковуються;
• Подарунки від інших осіб — 5% ПДФО за умови нотаріального договору, інакше — 18% + 1,5% військовий збір;
• Також слід враховувати банківські комісії....В Україні планують посилити мовний контроль у соцмережах
Готуються зміни до законодавства, які зобов’яжуть публікувати контент у Telegram, X, YouTube та інших платформах виключно українською мовою. За порушення передбачатимуть відповідальність.
Класс
Помню в 12 году была модная тема передача денег через кассу без авторизации.
Заносишь деньги, тебе дают номер, ты его передаешь другой стороне, другая сторона приходит с номером и получает деньги.
Добро пожаловать в тень короче говоря.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks