Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
підкажи, а коли в нас ст 161 втратила чинність чи її дія тимчасово призупинена
Згідно зі статтею 161 Кримінального кодексу України, «умисні дії, спрямовані на розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі та ненависті, на приниження національної честі та гідності, або образа почуттів громадян у зв'язку з їхніми релігійними переконаннями, а також пряме чи непряме обмеження прав або встановлення прямих чи непрямих привілеїв громадян за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками»
караються штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.
Ті самі дії, поєднані з насильством, обманом чи погрозами, а також вчинені службовою особою, -
караються штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від двох до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого".
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
в каком месте можно применить ст. 161 за прохання в громадських закладах використовувати державну мову?
"8 мая в Киеве будет сухо, но холодно",
интересно, а день примерения-перемирия будет ли, как там по прогнозам..
или все, как уже всегда..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Вітаю всіх із Днем пам'яті та примирення! (кроме смиттезвоза)
![]()
Востаннє редагував ohdesu: 08.05.2025 о 09:33
интересно, это к чему,
это зачем..
"ЛОНДОН, 7 мая (Рейтер) - Украина начинает рассматривать возможность отказа от доллара США
и возможной более тесной привязки своей валюты к евро на фоне раздробленности мировой торговли
и укрепления связей с Европой, сообщил агентству Reuters глава Нацбанка Андрей Пышный."
--
Трампу подсернуть, европе подлизнуть..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Та ни в каком
Как и просьбу о языке
Технически в кафе могут сидеть немцы с французами, испанцы с китайцами, зулусы с простигосподи москалями.
Да. Какой-нибудь суахили слышать будет приятней, чем русс. Но них с этим не сделать. Люди вольны общаться меж собой на любом наречии.
Должны ли их понимать и отвечать их мовой...та нихера. По желанию.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
перемирие подвезли
Балістична балістика з півночі. Область фіолетовий. (https://t.me/dnipro_alerts)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Подскажите, пожалуйста, у кого можно заказать гелиевые воздушные шарики (много) с доставкой в Днепре (центр)?
Если не в тему, удалю)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks