Каапееец
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Каапееец
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Да. Обидно шо нет в арсенале чегось эдакого.
Шобы блдь по ибаному параду прилетело.
И не дрон с десятком кило тротила. А так шоб пару мегатонн
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Сначала хлопок а потом громко, типа упало.
пишут:
"Вибухи пролунали в межах Павлограда та Дніпра.
Було застосовано 2 балістичні ракети Іскандер-М."
а в трухе видео, похоже на сбитие ракеты..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
По відео в Дніпро Оперативний збиття , ттт
кстати интересно, про искандер-м:
"Украина способна сбивать "Искандер-М" только благодаря Patriot, а также сможет это делать, когда получит FSAF SAMP/T"
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
А если их с десяток и все сразу, в смысле одновременно?
я только в дом зашел перед этим, дверь не прикрыл полностью, так дверь начало тилипать(похоже где-то недалеко),
поэтому и не очень понятно были сами звуки,
но да, сразу был как бы хлопок(думал что показалось), потом взрыв,
но еще как вариант, может быть сбитие ракеты, но боевая часть остается целой,
потом падение боевой - и взрыв, по сути тоже прилет получается,
очень похоже на такой случай..
Немає, чим нам (в Дніпрі) збивати балістику. Вчора прочитала, що зараз в Україні є 8 систем "Patriot": 2 на ремонті, решта працюють. І всі вони захищають лише ОДНЕ місто: Київ. ШІСТЬ(!!!) систем на ОДНЕ(!!!) місто!Ось-ось приїде 9-та система - з Ізраїлю, плюс Штати ведуть перемовини щодо 10-ї системи. Впевнена на всі сто: і ці системи стануть ПІД КИЄВОМ.
Це при тому, що окрім "Patriot" там ще купа інших видів ППО. Дійсно, в нашій країні лише Київ треба захищати. АЕС та інші об'єкти енергетики не треба, місця дислокації F-16 не треба, шляхи постачання зброї не треба, підприємства, які виготовляють зброю та військову техніку, не треба, Кривий Ріг або наше місто не треба... Нічого не треба захищати - лише Київ.
Рівень нахабства та цинізму зелені просто зашкалює!
До складу однієї батареї входить 4 пускових установки, якщо не помиляюся. 6 батарей - це 24 пускових установки. Хай навіть 5 шт. під Києвом - це 20 пускових установок. В кожній з них по 4 ракети - разом 80. Приведіть бодай один випадок, коли паРаша ОДНОЧАСНО запускала по Києву 80 БАЛІСТИЧНИХ ракет??? Або хоча б 20. Жодного разу такого не було! А тоді нахріна стільки "Patriot" в одному місці??? Впевнена: ним і звичайні крилаті ракети збивають, і навіть "Шахеди". Дорогоцінними ракетами, яких НЕ ВИСТАЧАЄ! А решта країни потерпає від балістики, ховає дітей.![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Крик души дейнерис меня просто поразил((((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Блин
Я конечно не знаю сколько у Украины ПВО, какого и как оно расположено.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks