| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
мы видели
Не могу вспомнить когда это была такая возможность... И кто тут был против? Ну Янука с Кровосисей не считаем.
Хто заважав "Чорноморцю" виграти Лігу Чемпіонів?
От, теж цікаве питання.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
_pavel, ви лише гляньте, з якими потугами "оссі" намагаються стати "вессі". А багато і не хочуть/не можуть. І це майже в ідеальних умовах. 30 років+.
А ви за весь світ - чому та чому.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Ну головне що ви змогли. пуйло допоміг.
А то б досі намагалися/ Чи не намагалися претвориться з " оссі" у "вессі".
30 років сиділи на сраці рівно,і просирали країну,а тепер здриснули( бо завдяки війні там прийняли не тільки розумних,працьовитих і талановитих,як приймали до..,а й усілякий непоріб) і робите вигляд,що дуже розумні.
С чего вы взяли что они что то намагаются? Они всегда были разные, и до WWII. Та даже внутри западной части юг и север отличаются крайне заметно.
Ладно, я видимо, что то не вижу, давайте направление куда конрктено глядеть.
Пока и те и другие придерживаются демократии, как принципа управления.
Но я так и не уловил, как разговор про то, что демократии малочисленная (от общего количества населения планеты) группа) вдруг стал зависит от меня.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks