| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
План Трампа представляет только США и его не надо согласовывать для представления. Этот план представляет одна страна - США.
Если мы говорим о плане Украина_ЕС, то в ЕС стран много и план должен быть ими согласован чтобы затем представлять его. Этого сделано не было, поэтому этого плана Украина - ЕС пока нет. Он никем не согласован.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Ну если у ЕС есть план и он лучше трамповского, че ото танцевать вокруг трампа, пусть ЕС решает ситуацию.
Ну нарешті, а то я переживала, що Душ один за всіх симпатиків віддуватись буде.
Ще раз.
Є 2 проекти мирного плану.
В обох є кілька сторін:
Україна - країна, що потерпає від військової агресії (раптом хто забув)
Рашисти - типа країна, що задає військову агресію.
США та країни ЕС - країни з різними власними інтересами в цьому військовому конфлікті.
Оба плана не согласовані з усіма сторонами. Оба не офіційні та на словах.
В мене питання до громадян України.
Які сьогодні та не тільки не спали добре.
Чому план трампістів вам більше до вподоби?
Не те що б я сподівалась зрозуміти.
Але раптом![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks