Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Лично не видел чтобы ловили. Много молодежи на улице. И в заведениях. Хотя знакомый рассказывал что его арендаторы закрылись из за регулярного посещения ТЦК их заведения. Там одни юноши работали. Может придумали отговорку.
Востаннє редагував observer: 16.04.2025 о 10:35
Молодіж до 25, тай після ті що студенти, заброньовані, військові, дівчата гуляють звісно увечері по барам, рестікам. Таксисти якось ганяють теж. Але по чесноку, я ввечері прям ТЦК-ків щось перевіряющий й не бачив на вулиці (ми обійшли майже ввесь центр), та й в бари вони мабуть з тим не ходять. Можна в таксі з таксі й погнав додому. Ранком, Днем є звісно, бувають - менше чим раніше, на мій погляд. Ти Їжака краще спроси, як воно тут з тим у Дніпрі![]()
уточняйте тогда - лучше в Днепр,
потому как в Києве в такси еще сесть нужно..успеть... здесь ходят и дворами -очень любят левый берег, правый - чаще метро,
омлет дома и заказ безопаснее будет....
жиденько как-то ))
мне напомнило завтрак в гостинице Львов во Львове ))
у Михаила, вон в Украине и то по-богатому )))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Та еще и найти скрытые симптомы чего то, что только у них лечить можно![]()
Я даже уверена что точки с мужиками здают....
Все, закругляюсь, сори Павел, тема вкусная, не о том((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks