Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Porsche снова начнет выпускать танки. Так компания решила покрыть огромные убытки в €20 млрд. Концерн уже собирал боевые машины для Третьего Рейха, а в 1950–х выпускал танк Leopard 1. Porsche готова вложить в оборонные проекты до €2 млрд.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
танки на електричестве?
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Не мешай. Раньше в общих прикрепленные соросята с сответвующей повесткой, и им вроде чёт платили. Это несправедливость решил исправить борец с соросней и теперь бесплатно (по всей видимости) таскает альтереативную повестку. А то, что не в те топики - ну че вами тут разбиратся. Схаваете.
Рекуперация, подвинься...
BYD Yangwang U7 умеет (https://www.pcauto.com/my/news/byd-y...atteries-15355)
превращать кочки в энергию для батареи![]()
Напоминает Ваты на китайских гамнитолах в 90х. Ну когда там пошли сотни на лейбах
А предложения все чудесатее и чудесатее
Український ринок електромобілів під загрозою: пропонується введення мита на імпорт електромобілів у розмірі 200% від митної вартості, — Асоціація (https://uamotors.com.ua/news/137387) зрідженого газу України
Був надісланий лист президенту Зеленському, Кабінету міністрів та іншим органам влади з пропозицією обмежити розвиток цього сегмента, тому що електромобілі погіршують стан доріг, і власники цих авто повинні сприяти ремонту інфраструктури.
Однією з основних пропозицій є введення акцизу на електроенергію для зарядки електромобілів: початкова ставка акцизу може становити 15 грн/кВтг з поступовим підвищенням до 45 грн/кВтч до 2028 року. Це вдвічі більше, ніж зараз коштує електроенергія на зарядних станціях.
Асоціація також пропонує знижувати акциз на скраплений газ.
Интересно, что ассоциации конного спорта и ездовых ослов предлагают.
вообще че-то скромно они
могли бы сразу предложить переделать ЭЗС в ГЗС)
Во, "зарабатывать на газу" даром не проходит.
Но ваще логично. Элекротазы специально делают дороги хуже, чтобы на ямах заряжаются. Норм план, че
Востаннє редагував _pavel: 04.04.2025 о 21:31
Та все було показано що ЄВРО 6 авто з вихлопною викидають менше гадості ніж покришки або гальмівні колодки.. То ж саме проблема зараз ключова, а не класичні викиди.
А ничего такой
https://minfin.com.ua/ua/2025/04/16/149112794/
Suzuki також встановлює акумулятор ємністю 61 кВт⋅год у Suzuki e Vitara з повним приводом. Ця версія розвиває 184 к.с. і розганяється з місця до 100 км/год за 7,4 секунди. Запас ходу цієї повнопривідної версії, що отримала назву AllGrip-e, становить 412 кілометрів.
![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks