Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Гарна новина, цьому б пристрою ще б розподіл сперми на майбутніх імбицилів та не дуже робитиПрезерватив с ИИ изобрели в США
Он умеет предупреждать о ЗПП, считать калории, а также анализировать секс и выдавать ачивки за достижения.
Также будет предусмотрена рейтинговая таблица пользователей по всему миру.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Ви про цей супротив писали в #2412:
"до 2014 року російська експансія в нашу економіку дійсно була загрозлива (60% банківського сектору, 40% металургії, 40% енергогетики і т.д), з цим щось потрібно було роботи, але рубити собі 60% надходження валюти ринків - це було прикре самогубство та деіндустрилізація тоді ще існуючого промислового потенціалу"(с)?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Йоран, за часів Кучми-Ющенко у російських компаній входити в наш ринок не дуже виходило, за часів овоча, все трішки змінилося, тому не треба порівнювати часи пізніх "щенезбіга" та "щеневтіка", це як низ та верх сінусоїди, а баланс завжди посередині.
Ще хочу додати з власних відчуттів - ми будемо здивовані, коли (чи якщо) побачиво всіх вигоданабувачів офшорних не россійських компаній, які працюють в Україні, таких як водафон, київстар та інших, потуги гарного руського фрідмана - це лише те що ми бачимо на поверхні, пашковські, корпачови, дубневичи та інші петровські нікуди не ділись, куди йдуть гроші можна лише здогадуватись, я вже мовчу про Ахметоа, який піднявся на грошах солнцевського угрупування, чи пінчука
Востаннє редагував Subolg: 03.04.2025 о 08:51
Так... вже пішли солнцевські... Здається мені, ви знайшли (чи продовжуєте) нову розвагу - сперечатись із власними цифрами чи текстами. Теж спосіб убити час.
От з чим згоден, що за часів овоча "все трошки змінилось". Зокрема, не згадана вами потужна "реформа" армії і СБУ під керівництвом російських громадян. Хоча, у вашому персональному всесвіті це дрібниці порівняно з грантами Шабуніну.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Йоран, я ні з чим не сперечаюсь, я просто відмітив, що в 2014 році присутність кацапії у нас була аномальною
не в 2005, не в 2007му, а саме в 2014 му
щодо ВСУ і реформи - слід відзначити видатний вклад в цю справу від найкращого міністра оборони часів сонцесяйного ющенка, януковощ (який до речі був премєром у ющенка) лише підтримав заданий темп лідером демократичної України
до речі, а може вони (Ющенко, овоч, Порошенко) знали які вимоги від кацапів щодо нашої незалежності? І робили саме це що зробили під патриотичні гасла (лише у овоча не виходило увмикнути патріотичну йолку на повну)?
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks