ну йорки теж не дурні й відносяться до порід - здібності до навчання вище середнього
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ну йорки теж не дурні й відносяться до порід - здібності до навчання вище середнього
тобто, или пурк или йодель.
)) він КЕкс ))) йоркіпу якщо вже писати правильно(хоча його любов до м'яча й бігати мені нагадує джек рассела ) він на лає , не кусається, на прохожих не кидається й на кішок без уваги )) от що варто моє виховання )) коли я кажу йому на вулиці - не можно, сидіти -сідають всі ))))) навіть чоловіки , що йшли поруч ))))))
даже я иногда приседаю...
Кекс шикарний![]()
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
сильную женщину собаки и мужики спинным мозгом чують. даже если в ней 45 кг живого веса
и приседают.
Про розум Йорков ничего не знаю.(((
Терьеров никаких не люблю. Не нравится экстерьер и характер, ну разве что ягд выглядит ещё более менее хорошо (((
Хотя ласковые були, стафы есть потешные)))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Что-то их мало стало,и стафов,и були. А бультерьеров вообще забыла когда видела. У нас в парке есть один пит, боже какой красавец, хоть на рекламный проспект его.
Они классные, очень нравятся. Слюнявые улыбаки.
Когда-нибудь у меня тоже будет такой).Возможно. Очень много времени им нужно уделять,да и сил физических.
https://ibb.co/Zz17ffZq
Той терьєр. Умен, красив, нездержан)
Розуміє людські слова, знає межу дозволеного. Мене люблять 90%собак на районі. І це навзаєм.
Востаннє редагував Мама Лизы: 26.03.2025 о 17:01
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
в нам є знайома стафіня )) вони з щенячого віку спілкувались й зараз так й залишилась , дуже кумедно це виглядає - стаф й мій бздик ( в порівнянні з нею ) ,
але мій взагалі шаленіє від великих собак - в нас тут ще з акітою американською ходе - так то кохання ))
) вчора з кане корсо нюхались ...72 кг собака .... гарна , але й велика ....як на мене це все ж таки собаки для будинка, а не для квартири, навіть великої....
мені дуже подобаються цверги - як би не Кекс , то був би цверг 100% ....
Ну вот, шнауцеры Тоже не мое(((
Вот пока что остановилась на карликовых пинчерах, малинуашках, доберманчике, хотя они якысь туповаты мне кажутся, на крайняк той терьер. Пока расклад такой )))
Недавно видела роскошного черного чау чау. Ему остригли красиво гриву и шерсть и он похож на нормальную собаку, а не на мишку)))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
МамаЛізи, оооооо, мій Бог....дуже серьозний парубок. Ще й в адідасі.
Я теж люблю собак. Дуже. Майже всіх за деяким вийнятком). Вони, мабуть, щось чують...я завджи в слюнях та в багнюці на одязі).
100%. Для великого будинку ).Бо вони не живуть на вулиці у вольєрах, вони живуть в будинках ).
І це собаки якім потрібні і тренування з навантаженням, і дуже серьозне виховання,і дресура,і довгі прогулянки. Корсо теж клас, але теж саме - не іграшка.
Я бачила, як хозяїн того пітбуля "м'яч" йому кидав. М'яч вагою 5 кг. Кидав, кидав, кидав...поки рука не втомилася. Не кожен чоловік впорається, що про жінку казати?
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks