Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
Та, може, й забагато. Ба більше, є простий народ, який принципово не відкриває посилання, з якихось незрозумілих міркувань. Ще є ті, хто не менш принципово не цікавиться і не сприймає думки інших, оберігаючи непорочність і індивідуальність власного "продукту" мислення (а іноді вимагає цього від інших). Чого тільки не буває.

Втім, на мою думку, слів не так багато, нема занадто складних роздумів про неолібералізм, націонал-популізм, технофашизм і їх порівняльного аналізу, а написано просто і близько до реальності.
А про найвеличнішого - ну що ж, мабуть, не сидіти Михайлу Гончару на прес-конференціях в перших рядах, не сподіватись на шанс задати питання, та і взагалі - хто це такий, цей Гончар; нехай вийде звідси.
Йоран, якщо натякаєте на мене, то я прочитав, нічого нового, все десь правдоподібно, але матеріал цілком еталонно маніпулятивний (в чому ЗН не відмовиш))), спробую пояснити чому
по перше, про систему координат, фактично в цьому абзаці нам нарисовали аморала трампа виходячи з ситеми координат України і вакуумної відірваної справедливості, яка є ефімерним сугубо індівідуальним виміром. бо хтось вважае ЛГБТ аморальним. а хтось норм, хтось вважає що право сили має на існування, а хтось ні, в той самий час апелюя до сильних держав як до гарантів і так далі, все це має право на існування, но і не надає права на ярлики
по друге матереальні зиски - ну дуже навязливо йде маніпулювання про попил на двох арештованих активів, торгів по трубу 2, флорідську занедбану халупень на 50 млн і так далі, включно про правління двома родинами

якщо два цих гівна викинути, то в цілому ок, чоловік точно читав програму "2025", трохи не згоден по Ірану, мені здається. що кацапи не допоможуть укласти угоду, а США руками Ізраіля їбане по ядерних обєктах і запустить блокаду Іранської нафти на повну. Тоді у пуйла може козирів просто не залишитись. Те що при байдені зростили кацапів з Китаєм як сіамських близнюків вже всім зрозуміло і їх не відірвати один від одного без шляхів відходу (тогівля жижею та всім іншим), тому на жаль так, ми на столі перемовин