почти)
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
почти)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
нормально
там тех жестов не так много и они довольно специфические
так же как и не отрубился ли водитель
система датчиков а мож и камера
ты пришел и шутишь
но делаешь это без уважения
Выкинул?
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Ого тут двіж, Міха вітаю! довго ти приглядався)) Єкофактор, то і є Інфініті мережа, саме зручне на мій погляд зараз і застосунок теж.
ЗИ: Зебра, тут в більшості піблічних зарядок завжди є третій/п`ятий порт під свій хвіст тайп2, зручно бо більшість користується їх хвостами, і ці завжди вільні.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
дяка (на самом деле выбор был сделан довольно быстро)
хм что-то не не особо встречал отдельного порта под свой хвост (а он у меня есть)
Екофактор да удобные фильтр норм работает при поиске
но есть еще одни...и как я понял они специализируются именно на быстрых и качественных (сертифицированых)
правда не сильно их много по городу
но таки есть
вот эти
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.go.tou
это разные весовые категории)
А шо там BYD объявил что придумали 5 минутную зарядку для своих авто?
Это валдельцы приедут на зарядку и уедут через 5 минут а тесловоды и пр лифы будут сосиски есть еще полчаса?
Я так понимиаю что для этого нужны естественно их зарядные станции м устройства для зарядки![]()
Для такси пока что сделали. Машина заезжает в гараж, батарейка меняется до 5 мин по времени, и поехал дальше. Как на шуруповерте)))
Пригон авто из США
И полный гараж батареек и все стоят на зарядке. Эл. счетчик наверное менять часть приходится![]()
в Китаї є виробник, (до речі преміальний типу) Nio, вони вже відкрили в найбільших містах свої заправки, заміна (зарядка) батареї безкоштовна, там в комплекті ще багато чого йде, від 30 діб паркування в найбільших аеропортах країни, до тверезого водія 7 разів на рік))
саме авто космос з пожиттєвою гарантією
на прикінці 23 року, був в Київі, покатався на Nio ES6, все гарно, тільки непереводимий китай
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks