Вояка ВС РФ утверждает, что им запретили наносить удары по ВСУ в Курской области
https://t.me/oko18_channel/15700
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вояка ВС РФ утверждает, что им запретили наносить удары по ВСУ в Курской области
https://t.me/oko18_channel/15700
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
прикольно как подсосов мародёра встречают в разных странах ))
буратине в канаде дорожку положили в пол метра
виткоф ждал 8 часов пока xyйло с тараканом пообщается ))
потужная сверхдержава однако
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
уже хрен поймешь,
как там вчера писали - "там зараз відбувається — лютий піздос.."
плюс разбавленый пиздятиной, и похоже с обеих сторон..
Генеральний штаб ЗСУ
"Повідомлення про нібито “оточення” противником українських підрозділів в Курській області не відповідають дійсності
та створюються росіянами заради політичних цілей і тиску на Україну та партнерів.
Ситуація за добу суттєвих змін не зазнала. Бойові дії в операційній зоні угруповання військ “Курськ” продовжуються.
Підрозділи Сил оборони України здійснили перегрупування, відійшли на більш вигідні рубежі оборони
та виконують визначені їм завдання на території Курської області.
Наші воїни відбивають наступальні дії противника та завдають йому ефективного вогневого ураження з усіх видів зброї.
Від початку поточної доби на Курському напрямку відбувалося 13 бойових зіткнень.
Загроза оточення наших підрозділів відсутня."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Курская операция фсё - Зеленский ...жаль забыл добавить какой ценой.
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Левые явно перегнули палку с многочисленными и недоказанными обвинениями. Это сыграло не так как они предполагали. Обратный эффект.
Без подписи
Та ,боюсь,Америка,сейчас озаботиться совсем не Украиной. И даже не пропавшими из продажи яйцами. Как там у вас дела с туалетной бумагой? Вы запаситесь на всякий случай. Канада сегодня поставки ппрекратила. Мексика тоже обещает. А они - это ж почти 60 процентов всего вашего потребления.
Походу пора с Газпромом договариваться о поставках. Бо хз как на все это отреагирует Китай,поставляющий оставшиеся 30-40 /.
https://t.me/Tsaplienko/70676
Душ, на тобою трохи пожартували.«Я трохи жартував, коли казав це», — Трамп про свою обіцянку завершити війну за 24 години
да и в прошедшем времени я бы не торопился говорить, может быть далеко еще не финал
Нам, з локальної точки зору, можливо і хотілось би фіналу. Але не забувайте і за глобальні масштаби! Можливо в глобальному розмещенні сил не те що фінал близько, а не навіть і середини нема (Європа (країни Балтіїї) це не почалося, Китай ще мовчить), може ще попереду роки (3-5-7) дічайшої дічі. Тому і хочуть якесь перемир'я зализати рани підтягнути логістику інше
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Пишут шо клоун просрал 5 трл $(триллионов) за 3 недели со своими потужными тарифами )) дибилоиды ждут когда снизятся цены - никогда)))
Какое счастье, когда о яйцах не приходится переживать
-Хахаха у вас проблемы с яйцами.
- У нас нет с ними проблем
- Хахаха, нашли чему радоваться, что у вас с яйцами нет проблем
Детский сад
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks