бинго
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну не за це ж отримає.
Форму посила я б може і подкорректувала.
Але по суті - справедлива та логічна реакція на вперте просування ворожих нарративів.
alexmk82, ви помиляєтесь постійно. Намагаючись змінити вектор уваги.
Наші піздюки - це наші піздюки
Але мова тут та зараз не про це.
Оберіть, будь ласка: це ви самі припините чи знов мені.
Тобто ви зібрали колегію, провели зісідання, вислухали кожного члена, проголосували і більшістю голосів прийняли рішення що я помиляюся. Я вас правильно зрозумів? Чи я таки МОЖУ писати власну думку?
Якщо мова про якихось наших (я трішки не в курсі останніх змін, на форумі можна писати нецензурні слова??? Я це не знав, але прийму до уваги!) - то це ні в якому разі не вибілює їх. В будь якому випадку злочинець повинен понести покарання!
Дійте згідно правил форуму та назви теми.
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Дивно що хтось ще вважає, що в мене є час та натхнення на безглузді дискусії.
Ок. Я попередила, далі продовжимо без зайвих розмов.
Гарного дня![]()
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Не зовсім розумію чго на Душа всі накинулись?
насправді не він винен, що "справедливий мир" не такий яким хтось його хоче бачити.
те що без участі країн НАТО в війні на нашій стороні нам не свтило нічого гарного - було зрозуміло навіть людям далеким від економіки та військової справи, в чому винен Душ не зрозуміло
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Больше Кущей и Бойко разных сюда. И еще больше вот того-"нам всем пиз...ц, нас все продали, нам ничего не светит, фронт приближается"(С)
Трындеть им больше надо про хорошеее-весну, погоду например)
А это еще кто?Євгена Дикого
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
и кстати да,
весна, авитаминоз - витамины надо принимать,
и будет всем счастье..))
а не то, что вот это тут все
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Шоб таким макаром "помиротворствовать" трамп и нахой не нужон.
Все сдаются. Обещают буй сосать кремлёвский. Все. Мир.
Вовка маладец
Или Вовка будет гондоном?
Только Трамп молодец при таких раскладах.
мародер сказал шо может вернет помошь если зеля уйдёт
но думаю нарид опять голоснёт за зелю 73 видстоки лижбынепарашенка
и можно всем вместе сосать пунтинский буй вместе с зелей и дерьмаком
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш
К душу б не было никаких вопросов если б он талдычил "только трамп может заставить капитулировать Украину" "я верю шо трамп заставит капитулировать Украину"
Так нихя ж...про мир талдычит
Так оxyительно когда врач отключает ИВЛ и требует подписать дарственную на хату.
Потом включает...может быть
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks