Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
рашистский порохоскот, к вам тут ваша подмога спешит. одного поля ябучие ягоды, подxуйлёныши пригандошенные
не забудьте у фицо ещё отсосать, если там что найдёте.
Шановний Володимире, ми з Україною в добрий і випробувальний час. Ми ніколи не повинні плутати агресора і жертву в цій страшній війні, — майбутній канцлер Німеччини Мерц
Час розмов закінчився і настав час діяти, — МЗС Франції
Ми підтримуємо Україну в її справедливій боротьбі за справедливий і міцний мир, — Прем'єр-міністр Норвегії
Україна може розраховувати на нашу підтримку , — прем'єр-міністр Португалії.
Я підтверджую повну підтримку України, хоч би чого це коштувало , — МЗС Нідерландів Вельдкамп.
Ми стоїмо з Україною як ніколи. Час для Європи активізувати свої зусилля, — президент Чехії Павел.
Ваша гідність вшановує мужність українського народу. Будь сильним, будь хоробрим, будь безстрашним. Ви ніколи не самотні, шановний Президенте, — Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн.
Україно, ти ніколи не будеш йти сама, - президент Литви Ґітанас Науседа.
Трампу не місце на наступному саміті G7, — кандидат у прем’єри Канади Джагміт Сінгх
Дорогий Зеленський, дорогі українські друзі, ви не самі, — польський прем'єр Дональд Туск.
Є агресор, яким є Росія, і народ, на який напали, — це Україна, — президент Франції Макрон.
Сцени з Білого дому шокують. Як можна так вдарити ножем у спину президента країни, яка окупована? Вільна Європа не зрадить Україну, — заступник лідера ХДС і наступного канцлера Німеччини Вадефуль.
Трамп і Венс виконують брудну роботу Путіна, — заявив лідер демократів у Сенаті Шумер.
Сьогодні в Овальному кабінеті зустрілися герой і боягуз. А коли зустріч закінчиться, герой повернеться додому, в Україну, — сенатор від Каліфорнії Адам Шифф.
Україно, Іспанія з тобою, — прем’єр-міністр Іспанії Санчес.
Трамп і Венс влаштували негідне видовище. Мені соромно за таку поведінку. США заслуговують на краще. Вільний світ має підтримати Україну. Я був і залишаюся з президентом Зеленським, — колишній високий представник ЄС Боррель.
В 01:00 по киевскому времени Владимир Зеленский сделает важное заявление в интервью Fox News
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Просто вам не нравится Зеленский, потому вы типа не понимаете). И придираетесь.
А вы, к примеру, знаете, что реанимируя утопленника на условном пляже для проведения искусственного дыхания я должна платочек-салфеточку на рот ему положить? Я просто обязана себя защитить.
Но у меня принципиально никаких платочков не водится. И нет "платочка" - нет спасения.М?
Боже...сколько раз мои голые руки были в крови непоймикакой и непоймикого...знала бы про костюмчик - никогда бы не лезла без перчаточек)).
+++![]()
какой же гнидой и мразью надо быть, чтобы будучи украинцем/украинкой стать на сторону трампа и его сучки вэнса? и гнать на Зеленского, которого пытались развести как котёнка.
Я вважала вас розумнішими.
Якби такий прикид ПОКРАЩУВАВ стосунки із західними партнерами, можна було б зрозуміти таку підтримку зестада. Але стосунки ПОГІРШУЮТЬСЯ, про його НЕНАЛЕЖНИЙ вигляд йому відкрито казали партнери вже не один раз, - будь-яка РОЗУМНА людина зробила б ПРАВИЛЬНІ висновки і ЗМІНИЛА Б одяг. Але не членограй та його фанати: вони продовжують, як барани, битися головами о стіну.
В тих протоколах написано, що перед тим, як рятувати людину, яка стікає кров'ю, медик повинен попісяти?
Я так розумію, Ви ПІДТРИМАЄТЕ лікаря воюючої країни, який на ПЛАНОВУ операцію НЕ ВДЯГНЕ відповідний одяг та рукавички. Так і запишемо.![]()
та то скорее позиция не за трампа а против зеленского
это клиника уже
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Я поддержу врача даже в трусах или в трениках с пробежки, который прилагает усилия, чтоб спасти.
И да. Это не защита "чести мундира", я просто знаю, что все эти одежки, защиты и обвесы не важны для процедуры спасения. Они важны лишь для спасителя...
Это не важно. Потому что одежда и перчатки - это не про спасение пациента и не про его безопасность, это исключительно про безопасность нашей мед.жопки)). Дадада.Я так розумію, Ви ПІДТРИМАЄТЕ лікаря воюючої країни, який на ПЛАНОВУ операцію НЕ ВДЯГНЕ відповідний одяг та рукавички.
Потому данную ананглогию вам и подают раз за разом. Ибо с Президентом Украины так же.
А вы Трампа? Этого клоуна, требующего костюм с чувака, который три года терпит убийства и налеты, а также обкрадалово на ресурсы, и приехавшего обговорить это, а не моду ?))))
Так и запишем - любит друзей пуйла, защищает, считая их правыми, следит за модой )))))
Ипать, костюма им дебильным не хватило)))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Очевидно, что петюня там и отсосал бы, как я понимаю по возгласам из дурки
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks