Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
.
Востаннє редагував Aksioma: 01.03.2025 о 21:33
Мне кажется что цензорнет давно не украинский . Как и Укрправда .
.
Востаннє редагував Aksioma: 01.03.2025 о 21:34
.
Чи не небожители спустились. Думали что будет как тот Макрон, а вот х.. вам.
Тот еще вице как шавка -А вы были в Пенсильвании, не за нас. Та уж точно не за тебя накрашенного.
Це повний жах: ТАК о наших політиків (всіх років) ще ніколи не витирали ноги.І все ж ПО ДІЛУ казав Трамп: і про одяг, і про неповагу до Штатів, і про відсутність вдячності з нашого боку, і про багато іншого. А це ............ замість того, щоб МОВЧКИ червоніти від сорому, ще й відгавкувалося!
Це кінець нашим стосункам зі Штатами.
І щоб не настав такий самик гаплик країні, терміново потрібно припинення вогню та вибори. і ОЦЕ категорично НЕМОЖНА до них допускати!
Р.S.
Дуже шкода Маркарову: мало того, що вона там згоряла від сорому, так тепер ще й вигрібати за нього буде.
![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Ну так Трамп так і сказав, що це було відмінне шоу.... Він до речі теж шоумен. Й свого часу був доволі таки популярний. Такий собі конкурс капітанів як в КВН...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
А у зебидло-стада ОРГАЗМ від української ганьби на весь світ.І чому я не здивована?
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Ну хорошо что весь мир увидит. Такую чушь нести![]()
Повністю згодна. Але хрін він це зробить.
Олег Шарп
Навіть наша послиця Оксана Маркарова впала в офігіваючий транс під час словесної перепалки лідерів України та США.
Найкращий хід, який після цього може зробити Зеленський - добровільно залишити пост президента і передати владу уряду національної єдності. Цей крок передбачає певні порушення конституції, але вона вже стільки раз порушувалась, що одним разом більше, одним менше...
Та там без варіантів, як би Зе сидів мовчки й все відписав, сказали б що зрадив.... я вже давно не звертаю увагу на тих малохольних...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
У найбільшого зепідора - репілента - найпотужніший оргазм.
.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks