| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Сподіватись можна. Але погляньте, наприклад, на нашого українського американця: він всім задоволений, нічого неприємного для нього не відбувається, якісь події трапляються десь далеко. Чому б щось міняти? А до наступних виборів підросте трампенятко, достойний нащадок і майбутній лідер.
Та і взагалі, а чи існує щось за океаном; може, це тільки ілюзія?
Зрозуміти це частково можна. Багато років довіри до уряду, інституцій, сила Закону. Про те. що загроза може прийти зсередини - хто думав?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Востаннє редагував Alexs: 19.02.2025 о 23:53
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Задорнова забыли процитировать. У вас прям звёздный час настал: осатанение радостью от проблем Украины.
Нет, не удивили. Вы давно прозрачны и категоричны в этом плане, так что нет претензий.Неприязнь, брезгливость и желчь к Украине , как бы вы не скрывали)).
Вы не одиноки. Наверное, есть этому причина.
Востаннє редагував ~ Электра ~: 20.02.2025 о 00:28
Электра, бред. Не обижайтесь, но Вы написали бред.
Без подписи
Не обижаюсь. Те более, вы первый раз за много моих обращений к вам, таки на меня отреагировали))).
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Yasha, it ain't the real thing - но все равно немножко релаксует. вот, заказал в аптеке. без рецепта.
![]()
Vedmediki ))))
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Илларион, а можна почути вашу думку стосовно висловлювань обраного вами президента по відношенню до Канади, Данії, Панами з точки зору того, що він це говорить від вашого імені. Ви це очікували від свого обранця? Це було у його передвиборчій кампанії ? ( може ми просто так зайняті своїми справами, що не помітили це). Вам подобається?
А також про те, що своїми запрошеннями на зустріч путіна він фактично легалізує його на міжнародній арені після того, як три роки весь цивілізований світ його ігнорував? До того ж путін фактично перший лідер іноземної держави , кого він запрошує на зустріч після обрання.
CBD, кстати, очень даже при мышечных болях
У нас, правда, другой xyеты добавляют
Релакс и трип в одном флаконе
судя по этой логике - так и мы не можем фуесосить их Трампа, Байдена, ибо не имеем права?
ну а фуесосим же..))
а Илларион имеет полное право обижаться на нас за это..))
кстати, у Маска недавно прочитал по этому поводу:
"Меня бесконечно забавляют постоянные унижения,
которым я подвергаюсь на той самой платформе, которая мне же и принадлежит.."
фуесосит практически весь мир, а он такое терпит..![]()
Востаннє редагував Alexs: 20.02.2025 о 01:51
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks