Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 10, показано з 1 по 10.

Тема: Модульні будинки

Дописів
    3

Типово Модульні будинки

Всем привет, открыл для себя новую технологию строительства домов - модульное строительство!

Купить модульный дом будет на сегодня инновационным подходом к строительству, который использует фабрично изготовленные модули или блоки для конструирования жилых помещений. Этот подход отличается от традиционного строительства тем, что основная часть дома создается в заводских условиях, а не на строительной площадке.

Каждый модуль представляет собой завершенную часть дома, которую производят в контролируемых условиях завода. После этого модули транспортируются на площадку строительства, где их собирают в единую структуру. Этот процесс может значительно уменьшить время строительства и стоимость проекта, а также обеспечить высокое качество конструкции через стандартизацию и контроль условий производства. Работаю с этой компанией: Unitbud
    Что можете сказать об этом виде строительства?

Почетный форумчанин
    Fashion-мама 2009
    Звідки Ви
    Днепр, Коммунар
    Дописів
    15 277

Типово

Цитата Допис від mike124 Переглянути допис
    Всем привет, открыл для себя новую технологию строительства домов - модульное строительство!

Купить модульный дом будет на сегодня инновационным подходом к строительству, который использует фабрично изготовленные модули или блоки для конструирования жилых помещений. Этот подход отличается от традиционного строительства тем, что основная часть дома создается в заводских условиях, а не на строительной площадке.

Каждый модуль представляет собой завершенную часть дома, которую производят в контролируемых условиях завода. После этого модули транспортируются на площадку строительства, где их собирают в единую структуру. Этот процесс может значительно уменьшить время строительства и стоимость проекта, а также обеспечить высокое качество конструкции через стандартизацию и контроль условий производства. Работаю с этой компанией: Unitbud
    Что можете сказать об этом виде строительства?
    цікаво. Але я знайшла лише цікаві пропозиції з Києва, Львова... В Дніпрі нічого подібного немає?

Звідки Ви
    днепропетровск - мой дом родной? та щаз!
    Дописів
    36 249

Типово

Цитата Допис від prosto_olga Переглянути допис
    цікаво. Але я знайшла лише цікаві пропозиції з Києва, Львова... В Дніпрі нічого подібного немає?
    в камянском такое делают, но они больше с фондами работают
    Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев

Почетный форумчанин
    Fashion-мама 2009
    Звідки Ви
    Днепр, Коммунар
    Дописів
    15 277

Типово

Цитата Допис від баба-ягья Переглянути допис
    в камянском такое делают, но они больше с фондами работают
    а ссылочки или названия нет случайно?

Дописів
    545

Типово

Большое производство модульных и из СИП-панелей есть в Тернополе, и в Днепре есть представительство https://budmall.house/

Дописів
    3

Типово

Компанія доставляє будинки по всій Україні! Середня вартість доставки від 20 000 грн

Дописів
    3

Типово

Друзі, якщо плануєте будівництво будинку і вагаєтесь між модульним, знайшов цікаве порівняння всіх технологій. У статті розглядаються переваги та недоліки кожного виду будівництва, що допоможе зробити правильний вибір.

Порівняння модульного, каркасного та цегляного будівництва.

В кого вже є досвід? Який варіант вважаєте найкращим?

Звідки Ви
    http://www.6sotok.dp.ua/
    Дописів
    7 868

Типово

Цитата Допис від mike124 Переглянути допис
    Друзі, якщо плануєте будівництво будинку і вагаєтесь між модульним, знайшов цікаве порівняння всіх технологій. У статті розглядаються переваги та недоліки кожного виду будівництва, що допоможе зробити правильний вибір.

Порівняння модульного, каркасного та цегляного будівництва.

В кого вже є досвід? Який варіант вважаєте найкращим?
    всі варіанти кращі якщо є бюджет.
    Підкажіть будь-ласка, у кого в Дніпрі є залишки мінераловати. Дякую
    Саженцы морозоустойчивой плакучей шелковицы от 300 грн В НАЛИЧИИ 0950474491, 0963159132, 0632275146 http://forum.gorod.dp.ua/showthread....=1#post9471019

Дописів
    7 147

Типово

Будують. Є контакти. Якщо цікаво, пошукаю.

Дописів
    2

Типово

Дуже цікава тема обговорення, і справді добре, що зараз ми маємо вибір — модульні, каркасні, цегляні будинки. У кожного типу свої переваги та нюанси, але особисто я довго не могла визначитись, поки не зіткнулась із питанням вже більш-менш серйозного ремонту в батьківському домі. Він цегляний, ще радянської забудови, і стоїть як скеля — чесно кажучи, це і змусило мене задуматися: а чи варто взагалі відмовлятись від такої надійної технології?

Так, модульні рішення виглядають привабливо: швидко, чисто, майже без «мокрих» процесів. Але я помітила одну річ — у рекламі про модульні будинки часто мовчать про довготривалу стійкість у наших кліматичних умовах, особливо коли мова йде про південні регіони чи високий рівень вологості. А в цегляному будинку, особливо якщо все зроблено якісно, цього побоювання майже немає. Він добре тримає тепло, не прогрівається в спеку, не боїться вітру, має гарну звукоізоляцію.

Я розумію, що будівництво з цегли — довший і дорожчий процес, але є і плюс: ти сам контролюєш якість кожного етапу. А якщо правильно обрати матеріали (наприклад, не лише червону повнотілу, а й керамоблоки, облицювальну цеглу), то й вигляд сучасний, і функціональність висока. Я, до речі, частину цих матеріалів знайшла на Розетці— не думала, що там буде такий асортимент, але була приємно здивована. Зручно, що можна почитати відгуки інших покупців, порівняти ціни і оформити доставку прямо додому. У нас у Дніпрі з нормальними будівельними базами останнім часом біда — або переплата, або вибору ніякого.

Тож мій висновок наразі такий: модульний дім — це чудовий варіант, коли потрібно швидко, або як тимчасове чи дачне житло. Але якщо йдеться про постійне проживання, якщо ви будуєте «раз і надовго», то я би все ж розглядала класику — цеглу. Просто важливо не економити на якості матеріалів, і тоді будинок служитиме не лише вам, а й дітям.

Можливо, з часом щось зміниться і модулі стануть надійнішими у довгостроковій перспективі. Але поки що — цегла залишається перевіреною основою. А купити її зараз не проблема, навіть онлайн — Rozetka тому підтвердження.

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті