| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
справедливости ради
по сути единственным фактором-толчком этого было то что производитель зажлобился воткнуть родную навигацию
приемник есть а вот софта и карт мы тебе хрен насыпем - рожей не вышел
вполне допускаю будь там удобоваримая родная навигация то и андроид бы не понадобился
музло вполне и с телефона гонять можно по блюпупу
Ну так и я о том же. При нормальных родных системах - в сад те андроид авто и карплеи.
З.Ы. Забыл. Он ж еще и печатать на ходу запрещают! И в картах, и в музыке. Едешь по Финляндии такой и пытаешься голосом: "поехали в Йолопуккикуото?". А оно тебе: "да! поехали в Йолопедропидротти!". Ты: "Нет, надо в Йолопуккикуото". Оно: "Йолопдириддокусаки? Прокладываю!". Чертыхаешься, хватаешь телефон и начинает в нем все наклацывать. Удобно, чо. Майже ідеально (тм)
Востаннє редагував Zebr: 02.02.2025 о 18:50
Оце трігернуло.
По-перше, ви коли плануєте поїздки вдома, ви якими картами користуєтесь? Напевно ж гуглом... читаєте відгуки, зберігаєте в обраних... ну так напевно?
А потім ще це все "вбивати" у нейтів навігацію (ну так ви самі писали вище) чи експортнути з гугла через "милиці"... а потім виявляється що вбудована навігація не знає сучасні назви тих вулиць (в Україні зараз знайти адресу на вбудованих картах це якийсь жах, і ок якщо я знаю старі назви в Дніпрі, але у Львові наприклад, я знаю тільки нові), не знає нещодавно побудовані розв'язки і будує вкрай дивні маршрути... на що мені зараз скажуть "а от тесла", в теслі взагалі навігації в Україні не працюють.
Тепер про вивід на приборку і хедап - не буду чіплятися до звичних тут узагальнень "у більшості не працює", скажу лише шо в бнв все виводиться і туди і туди. Ну а про завантаженість трафіку з аваріями вже навіть не кажу... якщо нейтів і тягне це з онлайн, то скоріш за все з тих самих гугл апі, але вони коштовні, тому використання скоріш за все зведено до мінімуму з кешами і не дуже актуальними даними.
Про що погоджусь, так це про тунелі, тут дійсно є трабл. Якщо нейтів навігація якось хендлить цей кейс, то респект... може колись перевірю як це відбувається, якщо буде нагода.
К слову про тоннели
в дебрях настроек гуглмапса для режимов "машина" тоже есть какая-то галочка
"использовать блютуз-маячки в тоннелях"
может по тому же принцепу и встроенная работает?
Потужний хук, але не влучив. Краще покажи як "у людей" з самого додатку гугл карт перекинути "збережене" у додаток авді... я вже не питаю нахіба ці зайві кроки.
А зачем? Вот какой смысл детального планирования поездки, ну кроме бронирования номера в отеле/кемпинге, на всякий случай, чтобы точно не ночевать в машине? Запланировать экскурсионку в стиле "в 13:15 мы отмечаемся возле этого памятника, а в 15:05 должны кинуть монеты вот в тот фонтан"?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks