| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Сколько там "наваливает" Триполька, которую до сих пор "ремонтируют"? Государственная компания. Были бы их две другии станции подальше от линии фронта, было бы то же самое. И сколько оставшихся станций ДТЭКа хоть как-то пытаются ремонтировать и работать.
Повітряні Сили ЗС України
"У ніч на 28 листопада 2024 року ворог атакував критичну інфраструктуру
– електричні підстанції в різних областях України. На жаль, є влучання!
Варто зазначити, внаслідок протиповітряного бою збито майже 90 відсотків крилатих ракет «Калібр» та Х-101.
Крім того, як ми повідомляли раніше, збито три керовані авіаційні ракети та 35 ворожих БпЛА,
понад 60 локаційно втрачено. Загалом зафіксовано 12 влучань, в основному в об’єкти паливно-енергетичного сектору.!
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Все хоть понимают, что чем дальше - тем больше вероятность сдачи без каких либо условий ?
Это если еще осталась возможность хоть кусок страны сохранить с отдельной государственнотью ...
А я думаю - пульнут еще разок, возможно несколько сразу. Типа пуйло за базар ответить должен. Он ядеркой пугал за удары по раше, но похоже это ему слабо. Так придумал для себя отмазку, что несколько орешников приравнивается к ядерке. Надеюсь у рукожопов в этот раз что-нибудь взорвется на старте...
Вот это хохма )))
Смеялись всей маршруткой )))))))
от шо пишуть:
В албании проведуть перерахунок голосів на виборах президента.
Скарга, подана кандидатом Себастьяном Впопеску стосовно шахрайства, вчиненого кандидатом Келіном Джорджеску, все ж таки була відхилена.
Конституційний суд Румунії доручив Центральній виборчій комісії перелічити ще раз всі голоси першого туру виборів президента. Про це свідчить рішення, опубліковане на сайті суду.
Ну що, можна привітати вас всіх! Потужний закон про потужне підвищення податків підписано! Потужною рукою!
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
тем временем в сирии куярят xyйло )) это хорошо можно еще где-то поджечь в зоне влияния xyйла как раз самое время
Вже здають: близько половини вже втратили, інша половина на черзі. І це, звісно, трагедія для птахоферм. А ось на те, скільки наших хлопців там полягло та залишилося інвалідами за зелені рейтинги, купам обісраного пір'я начхати.
Хто Вам таке сказав? Принаймні 10 штук. І, як я зрозуміла, виготовляються вони не так довго, тобто скоро ще більше буде.
Судячи зі всього, вона дуже добре там почувається і навіть розвивається, принаймні у виготовленні зброї проти нас.
«Патріотизм — це знаходити підтримку для своєї країни, а не створювати приводи, щоб її втратити». (Тарас Чорновіл)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks