Непонятно одно, с какой целью это всё анонсируют?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Непонятно одно, с какой целью это всё анонсируют?
200 ракет по 200 целям ?
У рашки шо вообще нет пво или как ?
андроидные эмодзи и вэбовские походу имеют одинаковый код но разный смысл в картинках...я такое уже встречал.
З.Ы. хотя как по мне обычный белый петух а не цветной...де там курицу товарищ увидел?
Кто знает, для чего сей девайс? Кто то уже юзал? плюсы, минусы???
![]()
Друзі, маю потужний план перемоги: треба відкрити кордони й дати можливість виїхати з України тим, хто не хоче жити в цьому феодальному гнійнику за умов повного безправ'я й тотальної корупції.
Натомість в Україні залишаться кращі люди та справжні патріоти – Єрмак з Татаровим, Безугла з Будановим, Ситник, Калужинський, Шабунін, Шерембей, Лещенко, Стерненко, міністр чебуреків Умєров і директор ДБР Сухачов, не кажучи вже про ораву професійних громадських активістів. Їм є що втрачати в Україні, оскільки в жодній іншій країні вони не матимуть засобів до існування, і тому будуть боронити Неньку до останньої краплі крові.
Реалізацію цього плану можна почати з реформування Державної прикордонної служби, у ході якої випадково її ліквідувати – як колись військову прокуратуру.(с) Бойко
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Границы не откроют, все должны издохнуть тут великими поцреотами свидетелей секты границ 91 года![]()
ну так что, шляхетные патриоты на ебее не торгуют?
а я думал каждый второй,
ну или третий..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
и кстати,
про пятницу, так называемую черную..
---
"Rakuten Viber провів опитування та дізнався,
чи планують українці купувати більше або менше на Чорну пʼятницю, ніж торік, і що саме будуть купувати.
В опитуванні взяли участь понад 30 тисяч користувачів.
Результати опитування показали, що 83% українців не планують покупок на Чорну пʼятницю цього року:
з них 64% не вірять у знижки й ніколи не купують у цей день.
Лише 4% опитаних планують купувати навіть більше, ніж у 2023 році.
Нагадаємо, що торік 66% українців не планували покупок на Чорну пʼятницю."
--
тенденция, однако..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Может это все из-за Вайбера? И специфичности аудитории?
В загнивающей это называют блэк фрайди вик. Скоро будет блэк фрайби манс. Заипали торгаши
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks