короче, на этом dtek-dnem.com.ua - глюки, тормоза, так еще и картинки в PNG захреначили..
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
короче, на этом dtek-dnem.com.ua - глюки, тормоза, так еще и картинки в PNG захреначили..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Те графики будут публиковаться вечером перед новым днем после указаний ДТЭК . Фактически актуальный график на день надо смотреть утром...только с учетом того что все будут каждый день туда ломится, этот сайт будет постоянно висеть...Эту неделю нас точно покошмарят с отключениями, хотя Киеву и области обещают завтра послезавтра ГПВ скасувать...
користуюсь застосунком звідси https://t.me/svitloapp/574
не видаляла з минулого сезону, працює, оновлений
але якщо будинок не внесено до даних дтек/цек то і там його не знайдеться. як це сталось приміром з вулицею яворницького: здобрійте проспектом ахаха
якщо ж ви знаходили свою адресу у тих віконечках раніше і з'ясовували свою групу - у цьому застосунку на смартфоні завжди видно чи є світло у вас вдома чи нема і коли ситуація зміниться
апд. пишуть "Ми оновили актуальні графіки відключень на завтрашній день"
![]()
Востаннє редагував Мафальда: 18.11.2024 о 14:02
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
еще новость - "Масове мінування шкіл у місті.."
кому-то нехер делать..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
В Одессе опять, тупо во двор многоэтажек в самом центре...Лёша Гончаренко уже стрим оттуда ведет...
Разбудите уже кто нибудь его и скажите что он таки обосралсяЗеленський днями представить план стійкості у ВРУ
За даними видання, основні пункти:
▪️Зміна підходів до мобілізації та рекрутингу;
▪️Розробка та нарощування виробництва новітніх зразків озброєння;
▪️Захист енергообʼєктів та енергосистеми;
▪️Сучасна політика щодо зброї в цивільному обігу;
▪️Створення Міністерства обʼєднання українців;
▪️Належна інтеграція військових у соціальне життя.![]()
там в плане этом один цикавый пункт таки е
▪️сучасну політику щодо зброї у цивільному обігу;
меня давно нервирует сосед этажом выше
французы говорят, что как только, так и сразу..
Франция о разрешении Украине использовать ракеты
«Мы открыто говорили, что это вариант, который мы рассмотрим, если это позволит нанести удар по цели,
откуда Россия в настоящее время ведет агрессию на украинской территории.
Так что с другой стороны ничего нового», - сказал Жан-Ноэль Барро журналистам перед встречей министров ЕС в Брюсселе.
8 лист. 2024 р. — Кабінет Міністрів дозволив у період дії воєнного стану цивільним особам користуватись вогнепальною зброєю для стримування збройної агресії.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
там и трофейной разрешили в случае если угрожает чьей-то жизни
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
а ни у кого не возникает стойкого ощущения оксюморонистического парадокса??
разрешение применять дальнобойнее дали нам(ну как бы), а бомбить начали активно нас, в реале..
парадокс Байдена-нае6айдена
знецінювати допомогу партнерів це також кремлядський наратив
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks