бедная собачка
наверное ей тоже затирает про 300 лет и Богдана Хмельницкого когда накатит гамнаури
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
бедная собачка
наверное ей тоже затирает про 300 лет и Богдана Хмельницкого когда накатит гамнаури
про одного шляхетного,
инвалида по зрению..
Ухилянт і вбивця напав на головнокомандувача ЗСУ
"В Одеському обласному ТЦК відкидають публічні заяви С.Стерненка,
в яких він натякає на те, що його розшук є нібито «помстою» через його критику військових структур.
(пряма вказівка Сирського, який образився за вимоги провести армійську реформу.)
«Такі звинувачення є безпідставними та мають на меті викликати симпатію у громадськості
та сформувати негативне враження про роботу ТЦК та СП», — наголошується в заяві ТЦК.
Як відомо, на початку 2021 року суд в Одесі призначив С.Стерненку покарання у виді 7 років і 3 місяці в'язниці
та вирішив конфіскувати половину його майна за обвинуваченням у викраденні людини.
Як нагадує Бі-Бі-Сі, його обвинувачують у вбивстві 28-річного Івана Кузнецова, якого він
нібито в межах самооборони наздогнав і через 100 метрів від місця початку бійки вдарив його ножем у серце."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Запах Портнова не заважає?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
кста, козак гаврилюк, в отличие от некоторых, во время своего депутатства для своего района сделал прилично, все отчеты показывал еженедельно, получил высшее образование сам, без звания депутата и взяток (при чем даже хорошие оценки).
открыл еще несколько детских центров патриотического воспитания.
так шо, так шо
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
якщо прискіпуватись до кожного депутата усіх каденцій - я думаю там можна знайти величезну палітру різних достойників.
але потомственій фсб-шній гниді треба серти саме на революцію гідності
Востаннє редагував Мафальда: 10.11.2024 о 15:07
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
А почему для своего района, а не для своих избирателей?
26 жовтня 2014 на позачергових виборах до Верховної Ради України був обраний народним депутатом по одномандатному виборчому окрузі № 95 (місто Ірпінь та частина Києво-Святошинського району), де був висунутий партією «Народний фронт»
Родной язык, это тот, на котором ты говоришь, ударив себя молотком по пальцу.
не-не-не.. Я не доё... Как вы пишите, так я и читаю.
Я так прочел что в районе своего проживания. А избиратели живут в избирательных округах. Т.е. по вашему посту получилось что избрался по одному округу, а помог совсем в другом месте. О причинах и каком именно районе идет речь вы умолчали. Логично было предположить что речь идет о "родном" районе, т.е. о районе его физического проживания.
Родной язык, это тот, на котором ты говоришь, ударив себя молотком по пальцу.
Ну хоть одному революция помогла.
Без нее никакого высшего образования не получалось.
А без депутатов в каждом районе царили бы мерзость и запустение.
Так при совке и было с 18
Тем более сейчас акселераты в 14 лет выглядят на 28
Причем перли тех 18 летних в Афган из Украины пачками. И так же пачками везли обратно в цинковых гробах.
Аж жалко,что любителей совка это не коснулось. Может сейчас бы иначе пели.
Нам когда в колхоз из 7 в один день призванных через пол года в один день 5 гробов привезли.... На всю жизнь запомнили.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks