Хто форумних політологів знає в США обмеження всього два терміни президентства чи два підряд?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Хто форумних політологів знає в США обмеження всього два терміни президентства чи два підряд?
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
всього два
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Щварц за Харрис молодец классній чел!
Арнольд Шварценеггер, колишній губернатор Каліфорнії від Республіканської партії, підтримав кандидатуру Камали Гарріс на виборах президента США, закликавши американців проголосувати за неї та її напарника Тіма Волза.
Почему только один "балабол" в мире обещает установить мир в Украине? Причем обещает...железно.
А ведь в мире так много балаболов, но установить мир обещает только один..)))
А тем временем на выборах в США проголосовало уже 50 млн. избирателей.
И оказывается санкции может вводить еще Китай против компаний США. И он их вводит.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
ну хоч не вибачався)))))“Я не займаюся рекламою. Я не соромлюся ділитися своїми поглядами, але я ненавиджу політику і не довіряю більшості політиків.
Я також розумію, що люди хочуть почути мене, тому що я не просто знаменитість, а колишній губернатор-республіканець.
Мій час на посаді губернатора навчив мене любити політику та ігнорувати її. Я пишаюся роботою, яку я зробив, щоб допомогти очистити повітря, створити робочі місця, збалансувати бюджет, зробити найбільші інвестиції в інфраструктуру в історії штату, а також відібрати владу у політиків і повернути її людям, коли йдеться про процес перерозподілу округів і праймеріз у Каліфорнії.
Це політика. Вона вимагає працювати з іншою стороною, а не ображати її, щоб виграти наступні вибори, і я знаю, що для більшості людей це не сексуально, але мені подобається, коли я можу допомогти зробити життя людей кращим за допомогою політики, як я досі роблю в своєму інституті в Каліфорнійському університеті, де ми боремося за чисте повітря і позбавляємо влади політиків, які налаштовують систему проти людей.
Дозвольте мені бути чесним з вами: Зараз мені не подобається жодна з партій. Мої республіканці забули красу вільного ринку, збільшують дефіцит і відкидають результати виборів. Демократи не краще справляються з дефіцитом, і я хвилююся, що їхня місцева політика шкодить нашим містам через зростання злочинності.
Мабуть, не дивно, що я ненавиджу політику більше, ніж будь-коли, і якщо ви нормальна людина, яка не залежна від цього лайна, ви, мабуть, розумієте це.
Я хочу відключитися.
Але я не можу. Тому що відкидати результати виборів – це настільки ж не по-американськи, наскільки це можливо. Для когось на кшталт мене, хто спілкується з людьми по всьому світу і все ще знає, що Америка – це сяюче місто на пагорбі, називати Америку смітником для всього світу настільки непатріотично, що це мене бісить.
І я завжди буду американцем до того, як стану республіканцем.
Ось чому цього тижня я голосую за Камалу Гарріс і Тіма Вальца.
Я ділюся цим з усіма вами, тому що думаю, що багато хто з вас відчуває те саме, що й я. Ви не визнаєте нашу країну. Ви не впізнаєте нашу країну. І ви маєте право бути розлюченими.
Десятиліттями ми говорили про національний борг. Десятиліттями ми говоримо про всеосяжну імміграційну реформу, яка забезпечить безпеку кордонів і водночас виправить нашу зламану імміграційну систему. А Вашингтон нічого не робить.
Проблеми продовжують наростати, і ми всі стаємо дедалі злішими, тому що єдині, хто отримує вигоду від проблем, – це не ви, народ. Єдині, хто виграє від цього лайна – це політики, які вважають за краще мати тези для перемоги на виборах, щоб отримати державну службу, яка зробить життя американців кращим.
Для них це справедлива гра. Але для моїх співвітчизників – це життя. Ми повинні бути розлючені!
Але кандидат, який не поважає ваш голос, якщо він не за нього, кандидат, який відправить своїх прихильників штурмувати Капітолій, а сам буде спостерігати за цим з дієтичною колою, кандидат, який не продемонстрував жодної здатності працювати над прийняттям будь-якої політики, окрім зниження податків, яке допомогло його донорам та іншим багатим людям, як я, але не допомогло нікому іншому, кандидат, який вважає американців, які не згодні з ним, більшими ворогами, ніж Китай, Росія чи Північна Корея, – це не вирішить наші проблеми.
Це буде просто ще чотири роки безрезультатного лайна, яке робить нас все злішими і злішими, все більш розділеними і все більш ненависними.
Ми повинні закрити двері цієї глави американської історії, і я знаю, що колишній президент Трамп цього не зробить. Він буде розділяти, він буде ображати, він знайде нові способи бути ще більш неамериканським, ніж він вже був, і ми, люди, не отримаємо нічого, крім ще більшого гніву.
Для мене це достатня причина, щоб поділитися своїм голосом з усіма вами. Я хочу рухатися вперед як країна, і хоча у мене є багато розбіжностей з їхньою платформою, я вважаю, що єдиний спосіб зробити це – з Гарріс і Вальцом.
Голосуйте на цьому тижні. Перегорніть сторінку і залиште цей мотлох позаду.
І навіть якщо ви не згодні зі мною, голосуйте, тому що це те, що ми робимо як американці”, – написав Щварценеггер.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
А знаєте, я теж за Камбалу. Згорів сарай - гори і хата.
Не дають американці томагавки - нехай страждають. Камала президент!(с) Кукушкін
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Эх Арнольд....Одно дело говорить, а другое дело сделать...))) Если бы стоял выбор голосовать за Шварца или Камалу я бы наверное выбрал Харрис...Как то однажды Шварц забыл задекларировать часы....наверное чисто случайно..))). Но как говорит....прям патриот.
"Арнольд Шварценеггер был задержан в аэропорту Мюнхена 17 января из-за того, что не задекларировал дорогие часы. Актёр провёл несколько часов в помещении таможни и заплатил штраф в размере 35 тысяч евро. Данные часы относятся к предметам роскоши и подлежат обязательному декларированию.19 янв. 2024 г."
Кого-то Шварц мне напоминает....Так это же Виталий Кличко...Тот тоже забыл задекларировать часы...тоже наверное не знал. А надо знать.
"Отметим, что боксер просто забыл задекларировать эти часы...https://sport.ua/news/64981-vitaliya...li-v-vorovstve
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Ничего ему не светит от республиканцев, попробовал засветиться у демократов.
Можно только гадать почему он решил поддержать Камалу....
Если республиканец поддерживает на президентских выборах демократа-кандидата, то по логике его надо исключать из партии. Наверное Шварц уже не республиканец.
А что там с Пенсильванией - самым большим ключевым штатом? А Трамп там впереди +0.8%.
В общенациональном рейтинге Трамп впереди +0.5%. А ведь месяц назад Камала была на три процента впереди Трампа. И тут она стала много говорить от себя....и люди все поняли.
https://www.realclearpolling.com/ele...eground-states
Причем по Пенсильвании даже CNN не дает преимущество Камале, а ведь он больше за демократов....
И что удивительно. Трампа поддерживают как мусульмане и арабы, так и евреи. Все они тоже хотят мира....от Трампа. При Трампе-президенте этих войн не было.
Востаннє редагував Душ: 31.10.2024 о 18:01
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks