| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Йоран, Трамп не причина, трамп відповідь на политику демів, які в пошуках рейтенгів та щалучення нових ЦА проводять политику розділення, фрагментації суспільства, по расовому, половому, психологічному, соціальному та інших ознаках. Все гарне для однієї групи змушує інші групи почуватися непотрібними. Весь це ліберальний порядок можна продивитись на нашій історії, ми її пробігли до пздця за 30 років - від многонаціональної країни згоди до моноетнічної держави, від суспільства атеістів, до міжконфесійного суспільства, від рівних прав в освіті., охороні здоровя до кормової бази фармтрансів та туповатого суспільства.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Как для меня то неожиданно(Япония и Трамп)))
https://x.com/BillyM2k/status/1850621592491180160
За фашиста только аутист по прежнемуРоберт Де Ніро та Леонардо Ді Капріо підтримали Гарріс
Ліберали розділяють суспільство??
На мою думку навпаки: ліберали намагаються організувати суспільство так, щоб кожен почувався вільно, без утисків і проблем, облаштовуючи своє життя згідно з власним світоглядом. Але, безперечно, в рамках закону і дотримуючись класичного "свобода людини закінчується там, де починається свобода іншої людини".
Наприклад, я, будучи атеїстом (назвемо це звичним терміном) не заперечую права когось іншого стояти на вулиці зі стендом з книжками на зразок "як врятувати душу". З якого дива це мене розділяє з ними? Вони не чіпляються до мене і не нав'язуються, а я ставлюсь до них байдуже; всі задоволені.
У ваших словах бачу я розгубленість перед викликами часу і нерозуміння, що з цим робити. Так, це дуже складно. Особливо для нас, що ніколи не жили в демократичному суспільстві і не вміємо поки що самоорганізуватись. Повернемось до казарми? Або, як неймовірно влучно називалось це раніше - "страны социалистического лагеря"?
Щоб згодом виявити, що ми відстали від цивілізації не на десятки років, а на сотні?
А Трамп - а що Трамп? Його справді бентежать проблеми, вами згадані? Він принесе нове бачення? Він пропонує щось конкретне взагалі? Якби так, не було б цього занепокоєння, по всьому світу. Як на мене, важко не побачити, що його цікавить лише влада, і нічого окрім влади. А проблеми фанатиків, прихильників і опонентів - менше всього.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
(с) кукушкінГітлер воював з марксистами. Трамп воює з марксистами.
Гітлер дружив з Порше. Акціонери просили Порше зробити дешевий автомобіль. Трамп дружить з Маском. Акціонери просять Маска зробити дешевий автомобіль.
Яких вам співпадінь ще не вистачає? Якщо у слові Трамп поміняти 5 букв і додати лише одну, получиться Гітлер!
Ми на одну букву від фашизму!
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Смотрю наши СМИ и вижу что креатива все меньше и меньше. Остаётся только кричать ФАШИСТ, громко, очень громко и со всех утюгов )
Как думаете, сработает?
Без подписи
Financial Times публикует (по просьбе Душ-а наверняка) "мирній план Трампа" для України
- создать автономные и демилитаризованных зон по обе стороны границы
- отказ Украины от вступления в НАТО
- ЕС берет на себя роль надзирателей и гарантов соблюдения данного соглашения
- участие США и НАТО сводится если не к нулю, то к минимуму.
с учетом что официальная инаугурация победителя будет 20 января, то Душ-ева труба на Калиновой вполне имеет шансы быть в такой буферной демилитаризованной зоне, причем не факт, что в Украине - левый берег как-никак.
А вы как думаете?
Это ж смотря как кричать. И смотря насколько интеллектуально общество. Написала нация, вспомнила что у вас её нет.
У нас, если вы помните,когда-то очень сработало, к сожалению. Только у нас кричали нацист. Если бы не сработало,с большой вероятностью и путь, и наше сегодення были бы другими.
Апд. Я совершенно не в курсе, хорошо или плохо для США будет, если сработает. Я про сам факт "сработки".
гениальные труды сложно переиграть...
этож какая ржака будет, если Владимир свет Александрович, после всего его визга и шпилек в сторону петьмана возьмет да и подпишет минск 4, 5, 6...
ну тогда нужно и петьмана взад вертать, чоуж.
открытым останется только вопрос - наxуя надо было положить в землю полмиллиона украинцев, отдать 26% земель и залупаться с теми, кто тебе не по зубам.
вопросы риторические, если шо.
ибо в итоге петьман на полном серъезе пугал своим властелином - или я или путин - в избирательной кампании. транслировал кремлевский мессидж-предупреждение.
Востаннє редагував Душ: 28.10.2024 о 17:00
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks