Допис від
Йоран
Багато написано, і з чимось я можу погодитись, але основне питання, через яке не тільки на нашому провінційному форумі, а в світовому масштабі обговорюється кандидатура можливого президента США - воно саме таке: то що?
А відповіді ж нема!
Є тільки дивні (можна навіть сказати дурнуваті) відмовки - не питайте, а виберіть мене, а я знаю. Нікому не скажу, просто вірте, що знаю.
Послухайте, але навіть міфічні персони, об'єкти поклоніння сучасних релігій, і то були більш конкретними.
Практика попереднього правління, яке комусь дуже сподобалось, і теперішні наміри свідчать про можливе повернення в минуле, до світопорядку початку 20, якщо не 19 століття, коли кожен сам за себе, а ледве що не сподобалось, то вирішується зброєю. Якраз те, що просуває і Китай, і раша, і дрібніші гравці, на зразок ІДІЛ. Це те, за що варто боротись? І те, що відновить справедливість, якої так бракує?
P.S. До того ж дідусь вже не молодий, як в чомусь справедливо він докоряв Байдену. А раптом якась проблема, і він забуде, як збирався рятувати світ? А більш ніхто не знає, бо нікому ж не розказував?
Bookmarks